Много хора подценяват субпродуктите и допускат огромна грешка, защото в крайна сметка те по нищо не отстъпват на обикновеното месо. И с тях могат да се приготвят куп вкусни манджички.

Пилешките сърца например са изключително нещо - готвят се достатъчно бързо, не изискват специални кулинарни знания и умения и най-важното - не удрят по джоба!

Преди да започнете да забърквате кулинарните си шедьоври с тях обаче, трябва да сте наясно с времето за приготвянето им. Големите готвачите съветват сърцата да се готвят поне 30 минути.

Забравете традициите: Всички полудяха по тези пълнени чушки

Независимо дали ги варите, пържите или задушавате, средното време за готвене е 35-40 минути, в зависимост от количеството им.

Всъщност, времето за готвене не е единственото нещо, което трябва да знаете за пилешките сърца. Затова ще ви предложим няколко рецепти, с които да превърнете този субпродукт в невероятен деликатес, с който да изненадате всички на масата.

Какви вкусотии да забъркате от този субпродукт, вижте в jenata.blitz.bg.