Всички вкъщи са луди по лазанята ми с патладжани
Примамливият аромат на провансалските билки, сочната киселинност на доматите и меката, топяща се в устата моцарела й придават уникален вкус
Можете да си приготвите нещо наистина много вкусно, което е хем засищащо, хем не толкова калорично! Например тази проста, но невероятно вкусна лазаня с патладжан.
Всички знаят, че по традиционната рецепта това италианско ястие се приготвя от слоеве тесто, между които се слага различни видове плънка и е покрита със сос бешамел и пармезан. Във версията, която днес ще ви предложим, вместо кори, ще използваме патладжан.
Това е тайната на сочните кюфтета, влудяващо вкусни са
Въпреки разликата в съставките и липсата на мазнини, лазанята от патладжани на фурната се получава също толкова сочна. А примамливият аромат на провансалските билки, сочната киселинност на доматите и меката, топяща се в устата моцарела придават на тази лазаня уникален вкус.
Как да си приготвите тази вкусна и ароматна лазаня с патладжани, четете в jenata.blitz.bg.
Последвайте ни
0 Коментара: