Домакините често пъти в процес на почистването на дома си, си служат със стари дрехи. Те биват използвани като средство за забърсване на праха по мебелите, нечистотиите по пода, фугите в банята и каквото друго се сетите.

Това обаче не е никак правилно и сега ще разберете какво точно имаме предвид. Никога не чистете дома си със стари дрехи – това може да ви навлече куп неприятности, пише actualno.com.

Ако дрехите вече са износени и единственото им предназначение е да чистите пода с тях, то това означава, че човек ги е обличал твърде често и е оставил част от енергията си в тях. Знаете, че човек има собствена аура и може да пренася енергията си върху други хора или вещи.

Лош знак е да миете пода със стари дрехи. Смята се, че по този начин можете да навредите на човека, който е носил вещите. Възможно е да го сполети болест или сериозни неприятности. Това важи най-вече за онези дрехи, които са се докосвали прекалено близо до тялото на човек, например: потници, рокли, тениски и други.

Категорично не се препоръчва миенето на пода с детски дрехи.

Малчуганите са много по-уязвими и предразположени към заболявания, тъй като техният имунитет е много по-слаб. Ако почиствате къщата със старите им дрешки, могат да се разболеят. Не го правете! Дрехите на починал човек не бива да се използват с такава цел.

Здравите и онези, които могат да се носят, се раздават на хора, нуждаещи се от помощ. Онези, в които няма живот, се изгарят. Най-честите грешки, които допускаме при почистването на банята Обикновено банята е малка стая.

Затова мнозина смятат, че там не е трудно да се почисти. Достатъчно е да не забравите да измиете тоалет... Прочети повече Купете си парцали, кърпи, мопове и всякакви други средства за почистване, но не го правете със стари и ненужни дрехи. Пазете себе си, семействата си и дома си от лоша енергия и зла участ!