Семейният живот е упорит всекидневен труд над отношенията. Мнозина не издържат на рутината и започват да търсят разнообразие и приключения извън връзката.

Историята, която ще споделим с вас днес, е точно такава - за едно момиче, чийто отегчен съпруг си хванал любовница. И отмъщението, което оскърбената му съпруга е измислила, за да го накаже за изневярата. 

Скандално проучване: Сексуалната ни ориентация се променя след...

Отношенията в семейството на въпросната дама вървели по мед и масло до момента, в който съпругът й не получил повишение в службата. Тогава изведнъж всичко се променило. Мъжът й Марти започнал често да ходи в командировки. Младата жена прекрасно разбирала, че това ще се отрази на брака им, но не искала да пречи на кариерата на съпруга си, защото много го обичала. 

Един ден Марти заспал пред лаптопа си и съпругата му, без да иска, забелязала на монитора следното съобщение: "Липсваш ми! Връщай се скоро!". Тя започнала да отваря и чете едно след друго многобройните послания от тайнствената подателка. И се оказало, че мъжът, когото толкова много обичала, от дълго време водел двойствен живот и в Канада го чакала любовница, на която дори бил обещал годеж. 

11 неща, които всички мъже искат от жените, но не смеят да ги изрекат на глас

Последната информация й дошла като гръм от ясно небе. Наранената жена обаче успяла бързо да се събере и решила да си дава вид, че не знае нищо за двойнствения живот на половинката си. А в ума си лека-полека започнала да съставя брутален план за отмъщение. 

Повече за изящното отмъщение на измамената съпруга и неприятна изненада, която чакала Марти след поредното му пътуване до Канада, четете в jenata.blitz.bg.