Докато някои жени виждат как с напредването на възрастта либидото им пада, при Сузане Ноубъл нещата стоят по съвсем различен начин. 

На 62 години тя обожава секса, подарява си оргазми всеки ден и се радва на редовни любовни сесии с по-младия си приятел и механичния си партньор, пише The Sun. 

Лондончанката споделя, че редовно прави секс от 17-годишна възраст. На 28 години се омъжила и родила две деца, след което либидото й спаднало значително. Всичко обаче се променило, когато синовете й пораснали и тя се развела със съпруга си.

Учени от САЩ с изненадващо изследване за женския оргазъм

Според жената, която по това време е била на около 40 години, през този период сексуалният й живот засиял с нови цветове. Опитала BDSM практики, тантрически секс и започнала да спи с повече партньори.

Британката отбелязва, че сексуалното й желание изчезнало само по време на менопаузата. След нея обаче започнала да прави секс всеки ден и не може да започне деня си без оргазъм.

Какви ползи за здравето и организма й носят оргазмите и как се чувства, ако случайно не започне деня си с оргазъм, вижте в jenata.blitz.bg.