Чували ли сте за македонско макало? Е, ако не сте, то сега от jenata.blitz.bg ще поговорят малко за него.

То не само, че е вкусно, но и защитава имунитета ви. Опитайте и се уверете сами.

За всички, които обичат чесъна, и особено за тези, които не могат да го ядат суров, македонското макало е истинско нещо – ще се насладите на вкуса, ще предпазите имунитета, но и организма от грип и други заболявания. 

Затова чесънът се нарича още естествен антибиотик.

Макало с чесън е чудесна добавка към барбекю, яхнии, печени картофи... Допълва различни ястия и им придава специален вкус. 

Обикновено македонците практикуват да го сгъстяват с хляб, накиснат в макало. Това е истинско удоволствие!

Но как да приготвите традиционното македонско макало, ще научите на jenata.blitz.bg