Зрителите на предаването "На кафе" приеха със смесени емоции новината, че русото изкушение от "Господари на ефира" Ева Веселинова, ще е новата водеща. Профила на сутрешното шоу в социалните мрежи буквално завря от коментари, а телевизионни фенове са готови да се вдигнат на бойкот заради рокадата. 

Според повечето потребители Гала е лицето на шоуто е и недопустимо да бъде сменена "Ако не води тя, няма въобще да го гледа". Други подмятат, че всичко това е, защото блондинката и половинката й Стефан ще участват в новия сезон на "ВИП Брадър". Трети пък са на мнение, че Веселинова ще е просто партньорка на вече утвърдилата се Гала.

В профила на репортерката на "Господари на ефира" пък се забелязват съвсем други страсти. Изкушението на предаването за гафове и проблеми получава широка подкрепа. "Точно това му трябва на "На кафе" - нещо свежо и ново. Браво, правилен избор!", коментират почитатели.

В същото време пък съдбата друга любимка от предаването е неизвестна за обикновения зрител. Става въпрос за бившата брадърка Зейнеб, която от доста време е протеже на Гала, а двете са неразделни не само в предаването, но и в живота. В социалната мрежа Маджурова се хвали, че все още се радва на слънчевите лъчи и почива. Тя пусна доста съблазнителни снимки по бански, на които доста мъже заточиха лиги. Не е ясно обаче дали тя ще се завърне в предаването със старта на новия сезон.

Вижте палавата СНИМКА на Зейнеб и още любопитни неща за новия сезон на 'На кафе" на jenata.blitz.bg