Можете да изглеждате точно като красивите и известните мадами, ако започнете да гледате на храната като тях. Певци, актьори и други известни личности винаги са в чудесна форма. 

Те обаче нямат време да експериментират и използват само доказани методи, за да се запазят този вид. По тази причина ви предлагаме 5 доказани диети от звездните жени.

Дженифър Анистън
Станалата известна в цял свят с култовата си роля на Рейчъл от сериала "Приятели" актриса в продължение на много години се придържа към системата за хранене на Бари Симс. Според нея във всяко хранене трябва да ядете 40% протеини, 30% мазнини и 30% въглехидрати. Освен това с цел постигане на максимални резултати Дженифър съчетава диета със система за упражнения, разработна от личния ѝ треньор.

Меган Фокс
Красивата Мегън се е спряла на палеодиета. Тя консумира само тези продукти, които са били на разположение на първобитния човек – месо, плодове и зеленчуци. Ако трябва спешно да отслабне, актрисата изключва от диетата млечни продукти, бобови растения, захар и алкохол.

Диетата на Виктория Бекъм и на други 2 звезди вижте в най-полезния сайт Zdrave.to.