Доц. Байкова изнесе шокиращи данни за гадостите, с които тъпчат сиренето и кашкавала и колко зле влияят на организма ни!
Бялото саламурено сирене е национална гордост, имаме хубави стандарти за него, за кашкавал и кисело мляко.
И това е интересно: Д-р Дарина Ангелова: Химията в храната причинява алкохолизъм! - Четете още на най-полезния здравен сайт zdrave.to
Влагат се по-евтини суровини, за да бъде по-евтин продукта и по-купуваем. Тук не се влагат натурални мазнини, защото са течни.
За съжаление те не са свойствени за нашия организъм, той няма как да ги метаболизира и остават за дълго време кумулирани в нашия организъм и да се вместват и наместват в мембраната на нашите клетки. Оттам нататък започват нашите проблеми.
Ето какво още каза доц. Байкова:
Последвайте ни
0 Коментара: