Джордж Лаковски, руски учен, е  вярвал, че всяка клетка в човешкото тяло има своя честота. Здравите клетки излъчват определена честота,а при засегната част от тялото, като възпаление или болестно състояние – резонансът им става по-малко интензивен.  На базата на откритията за високочестотни осцилатори и поляризационната антена в трудовете на Джордж Лаковски и Никола Тесла сръбския лекар д-р Дино Томич създава поляризационният диск, известен днес с названието ПОЛАРИС.Как работи диска ПОЛАРИС?

Поляризационният диск ПОЛАРИС се състои от антенни кръгове или спирали, приемащи и изпращащи енергия от околната среда. Жизнената енергия е навсякъде, а поляризационният диск многократно ускорява нейното протичане и я насочва на онези места, на които го поставим. Деветте пръстена на диска са вибрационно хармонизирани със основните енергийни центрове на тялото. Един от основните му механизми е да подобри циркулацията на кръвта в тялото, да достави всички хранителни вещества и кислород към клетките, а  всички токсични вещества се отнеме. Това води до много бързо изчезване на болката. Дискът ускорява метаболизма, работата на червата както и редица други физиологични процеси, като всичко това води до общо успокояващо действие върху психиката на човек, което е една от основните предпоставки за добро здраве. 

За какво помага дискът ПОЛАРИС?
Дискът подобрява здравето и благосъстоянието на човека, премахва блокажи и установява енергийния поток в организма. Ускорява зарастването на постоперативните рани и счупените кости.  С оглед на това, че става въпрос за естествена биоенергия ПОЛАРИС може да бъде използван и от хора с инпланти и пейсмейкър.

На практика дискът помага при всички видове болка и здравословни проблеми. ПОЛАРИС действа доазано ефективно при гинекологични и урологични проблеми, кръвно налягане, болки в гръбнака и ставите, нарушено либидо, стерилитет, хемороиди, запек, проблеми с червата, белодробни и сърдечни проблеми, проблеми с щитовидната жлеза, главоболие, безсъние, дори затлъстяване и лошо настроение, както и редица други заболявания.

Общото е регенерацията на тялото и  възобновяването на повредени клетки. Тази регенерация се случва по напълно естествен начин, защото отново са поставени в правилната честота, което води до премахване на болката и оздравяване .

Поляризационния диск ПОЛАРИС вече и в България!Ето някой споделени мнения:
Силвия Гинчева: „Много Ви благодаря, зарадвахте ме. Бременна съм в 6-та седмица и само диска облекчава неразположенията, които имам вследствие на бебето. И аз усещам, че действа, ползвам го от един месец, зареждайки чакрите всеки ден и наистина усещам разлика! Благодаря Ви!“

Даниела Пеева: „Благодаря на създателите на диска. Аз го ползвам за очите си. От 4г. започнаха да излизат ечемици непрекъснато капсоловани, некапсоловани Съпроводено е с кръвоизливи, бялата част на лявото око въобще не се виждаше. Стандартната медицина не помогна, капах , мазах, компреси, илачи за пречистване на кръвта…. В момента съм на хранителен режим и диск ПОЛАРИС. Ечемиците изчезнаха, остана само един. От капсолованите няма следа, тялото ги абсорбира въпреки уверенията на хирурзите, че това не е възможно без хирургична намеса. Все още има кървясване на окото, но е все по-рядко и за все по-кратко време надявам се скоро да изчезне завинаги . Дискът го ползвам близо 2 месеца всеки ден. Просто исках да ви благодаря! Желая здраве и упех на всички!“

За повече информация, за споделения опит от цял свят и как се променя живота на ползвателите след  диск Поларис можете да разберете на сайта фирма „Поларис БГ“ ООД  www. https://polarisdisc.bg/ и на тел.+ 359 886 777 126