Д-р Дино Томич – създател на поляризационен диск ПОЛАРИС имаше удоволствието да чуе коментарите и въпросите на потребителите на ПОЛАРИС каза:“ Моето наблюдение е, че здравословните проблеми на хората не се различават в различните страни, така че обратната информация, която получаваме за подобрения след използването на ПОЛАРИС диск е много подобен.

Във всеки случай е голямо удоволствие да се види радост по лицата на всички хора, които са решили многогодишните си здравословни проблеми и отново са почувствали радостта от живота“. Енергията предавана от диска ПОЛАРИС изгражда мрежа от хора, свързани с идеята, че ние сами трябва и можем да се грижим за здравето си:
 
Иван Грънчев–Пловдив:
  Аз започнах да използвам диска във връзка с болки във врата си. Бивш спортист съм 20+ години – щанги, айкидо и други. Пробвах какво ли не, за да си помогна, докато не намерих ПОЛАРИС. Прилагам го редовно с такава продължителност, която е необходима докато не усетя, че болката липсва. Спя с диска на врата ми и се чувствам отлично. Имам налични повече от 8 диска ПОЛАРИС и ги подреждам на леглото, за да спя върху тях. Енергията, която се излъчва е много мощна, което ми дава отличен заряд.

Ефекта при майка ми и баща ми (69 г) също беше уникален. Те имаха проблеми със стави и подвижност, енергийният им капацитет беше слаб. След като им подарих ПОЛАРИС промяната беше видима след няколко дни. Започнаха да се движат по-лесно, чувстват се  жизнени, работят по двора,  а болките им намаляха, други напълно изчезнаха. Майка ми имаше проблем с глезена – прилагайки 2 диска от двете страни на глезена за около 3 месеца неразположението изчезва и сега се чувства отлично. Ако усети някаква болка или артритните проблеми  поставя ПОЛАРИС отново и неразположението отминава бързо.

Благодаря на д-р Дино Томич и екипът на ‚ПОЛАРИС БГ“  за чудесната инициатива да дадат на българите този прекрасен диск. Бъдете здрави и продължавайте с мисията си!“
 
Ето някои от въпросите, на които отговаря д-р Дино Томич:

- Колко дълго може да се използва диск върху тялото?

Д-р Томич:  Възстановяването на всеки човек зависи от  степента на увреждане на органите. Това определя необходимостта от енергия, коята няма противопоказания; не се повлиява от  вградени стентове, метални елементи, електрически уреди и др. Възможно е да се използва за медицинска терапия и за еднократна процедура. Инструкцията с диска служи като отправна точка и нататък всеки ще определи какви са неговите индивидуални нужди.

- Кога е най-доброто използване на диск?

Д-р Томич:
"Дискът може да се използва по всяко време на деня, но първото  е най-добре да бъде  сутрин, когато организма е отпочинал след сън. По-нататъшното приложение през деня зависи от вашите нужди и времеви възможности.

- Могат ли да се използват едновременно няколко диска?

Д-р Томич: Разбира се, че може. Някои използват едновременно няколко диска в различни точки, за да спестят време. Снимката показва испанската изпълнителка Изи Нюман(Izzy Newman), използвайки своите дискове.

- Как работи диска?

Д-р Томич: Дискът функционира като антена снабдява органите и им позволява да функционират нормално. Един от основните механизми на диск ПОЛАРИС е да подобри циркулацията на кръвта в тялото. Това води до много бързо изчезване на болката.

Също така има релаксация на кръвоносните съдове и намаляване на кръвното налягане, подобрява кръвообращението на мозъка и  предпазва от деменция при по-възрастното население.
 

До 01.05.2021г можете да закупите ПОЛАРИС ДИСК на специални цени. 
За предстоящите Великденски празници – Лазаров ден и Цветница подарете на близките си безценен помощник за здраве и красота.


Не забравяйте да започнете от себе си!

Сътрудниците на ПОЛАРИС БГ ООД са на разположение за консултации и поръчки на
тел. + 359 886 777 126. Полезна информация, споделен опит от ползите от
ПОЛАРИС
и благодарствени писма от цял свят можете да прочете на сайта 
https://www.polarisdisc.bg/