Проучванията разкриват тревожни данни! Годишно 6 милиона души умират вследствие от тютюнопушенето. Не допускайте да станете част от тази черна статистика!

Средностатистическият пушач пуши по една кутия цигари дневно, а по-голямата част от пушачите и повече от кутия. Последствията от вдишването на тютюневия дим и натрупването на никотин в организма могат да бъдат фатални. Но в резултат на вредните ефекти от тютюнопушенето страдат не само пушачите, а и хората около тях. Заради т.нар. "пасивното тютюнопушене" те могат да заболеят от същите болести като пушачите. В дългосрочен план насладата от този порок може да доведе до отслабване на сетивата за мирис и вкус, по-бързо стареене на кожата, увреждания на зрението, проблеми с респираторните органи, увеличаване на риска от множество форми на рак, риск от инфаркт и инсулт, понижаване на плодовитостта и други опасни заболявания. Впрочем, предупрежденията и черната статистика не достигат до съзнанието на пушача. Къде се крие проблемът?

Защо пушачите не успяват да станат непушачи? Вината не е в тях!

Никотинът се причислява към най-опасните наркотици. Честият му прием води до това в един момент тялото да не може да го неутрализира. И понеже пушачите не дават време на организма да се регенерира и прочисти, дозата никотин става ежедневна нужда.
На пазара могат да се намерят лекарства, хапчета и лепенки за спиране на цигарите, струващи милиони евро, чието действие всъщност е незначително. Това пушачите да станат непушачи не е в ничий интерес. Единствената полза на тютюневата и фармацевтичната индустрия е да имат колкото се може по-голяма печалба. Всички тези средства в борбата против цигарите съдържат определено количество никотин – те са само заместител на цигарите. Малко известно е, че в повечето случаи те предизвикват зависимост. Еднакво вредни са като тютюнопушенето и водят до същите заболявания.

Хората започват да чувстват неудобство, когато и след няколко направени опита, не успеят да откажат цигарите. Те и не знаят, че дори да са искали, просто не са имали шанс, защото големите компании са направили заговор срещу тях, с цел да ги превърнат в свои постоянни потребители. Никотинови пластири, никотинови дъвки, електронни цигари, хиляди видове хапчета... Пушачите просто няма как да успеят. Но, сега някои неща се промениха!


Мислите си, че може да успеете със силата на волята? А тогава защо все още сте пушач?

Сигурни ли сте, че може да кажете сбогом на цигарите и да не запалите нито една повече? Трябва да знаете, че това е постижимо, но също така трябва да знаете и с какво ще се сблъскате. Списъкът със симптоми, появяващи се след спиране на тютюнопушенето е притеснителен. Ще посочим само някои неща, с които повечето хора се борят: световъртеж, депресия, нервност, бяс, нетърпеливост, безпокойство, раздразнителност, нарушен сън, умора, повишен апетит, напълняване, запек и подуване, стягане в гърдите, забавена сърдечна дейност...

Знаейки какво ги чака, мнозина се отказват още при първите признаци на криза и нервни изблици. Единственото, което искат, е отново да почувстват спокойствието и комфорта, които им дават цигарите. Ако сте наясно с това, защото вече сте пробвали да извървите този път, то продължете с четенето – оказва се, че не е нужно да минавате през всичко горепосочено. Ако знаете едно нещо, може да спрете да пушите, когато си поискате.


Дали някога щяхте да запалите цигара, ако знаехте какво ви чака?

Вероятно сте мислили, че ще пушите известно време, защото това е "модерно", "всички в компанията пушат", "харесва ви", "отпуска ви" и ще може да спрете, когато пожелаете. Мислили сте, че имате по-силен характер от този на пушачите, които твърдят, че не могат без никотин?

Впрочем, с течение на времето разбирате, че в почти всеки момент си мислите за цигара и пушите все по-често. И продължавате да вярвате, че може да спрете, но просто "няма нужда". Обаче се лъжете. Никотинът бързо води зависимост и е наистина трудно да се изтръгнете от неговите лапи. Трудно, но не и невъзможно. Всички средства, съдържащи никотин, а предлагащи се като най-добри помощници в борбата с цигарите, са загуба на време. Те са скъпи, неефикасни и опасни за здравето. Шансовете да спрете тютюнопушенето с тяхна помощ са почти нулеви.


Ако сте пробвали някое от тях, знаете за какво става дума. Всеки път, когато се появят симптоми на криза, ви трябва нова доза никотин. Постепенно ставате зависими от уж това помощно средство. Така не решавате нищо, защото целта ви е да откажете никотина изцяло. Затова тези средства са пари, хвърлени на вятъра. С тях със сигурност ще изгубите битката.

Досега сте търпели всичко това, защото не сте знаели, че всъщност може да спрете да пушите по много лесен и доказано ефикасен начин!
А, ако се окаже, че ви трябват само 14 дни, за да спрете да пушите и то без да почувствате нито един от симптомите, съпътстващи отказа на цигарите?

Знаете ли, че съществува революционен метод за ефикасно спиране на тютюнопушенето, действащ веднага, след като започнете да го прилагате?! Сега, без да ползвате неефективните и опасни продукти за спиране на цигарите, без да губите време и пари и по 100 % естествен и доказано ефикасен начин можете:
  • Да намалите никотиновия глад още след първата употреба.
  • Да спрете да пушите за 14 дни, без да изпадате в кризи и нервни изблици.
  • Да елиминирате никотиновата зависимост. без да напълнявате.
  • Да намалите риска от болести, които са в пряка връзка с пушенето – най-вече заболявания на дихателните пътища и множество форми на рак.
  • Да подобрите цялостното състояние на организма.
  • Да спестите значителна сума!

Откритието, въодушевяващо със своята ефикасност: Учените съчетаха древното знание на акупунктурата със съвременните технологии
Това революционно откритие – Nil Smoke се базира на комбинацията между древното и съвременното. Акупресурата, над 1000 години този стар метод на китайската медицина, в съчетание с позлатените магнити, дава неочаквано добри резултати. Доказано е, че по тялото са разположени точки, които въздействат върху всеки орган. С притискане на определени точки по тяло ни може да отстраним или облекчим проблемите в даден орган или част от тялото.

Представете си, че благодарение на комбинацията между древната китайска медицина и съвременните технологии, сега имате на разположение един много лесен, а заедно с това невероятно ефикасен и гарантирано действащ начин как да спрете пушенето.


Защо Nil Smoke магнити са толкова ефикасни, без да се взема под внимание колко дълго сте пушач и колко пушите дневно?
Тези съвременни магнити, помагащи ви да спрете цигарите, започват с действието си в същия момент, в който ги поставите правилно на ухото си. Това са два позлатени магнита, които се поставят от двете страни на ухото. Те вършат натиск на определени акупресурни точки и водят до постепенно намаляване и изцяло елиминиране на никотиновия глад. В резултат на всекидневното стимулиране на точките на ухото спира да ви се пуши!
Nil Smoke действат по следния начин – позлатените магнити стимулират производството на ендорфин, създавайки усещане за радост, както когато запалите цигара. Така, по напълно естествен начин и без кризи и нервни изблици никотиновият глад се елиминира и това ви позволява да спрете да пушите.
Още на 1-вия ден от началото на употребата им водят до шокиращи резултати.

Nil Smoke магнити са малки и са съвсем леко забележими, когато са на ухото. Поставят се лесно и трябва да се носят всекидневно 3, до най-много 4 часа. Напълно са безопасни за употреба. Препоръчват се на всички, които заради здравето и живота си, искат да се избавят от опасния порок, без да страдат от нито един симптом, съпътстващ спирането на цигарите.

Nil Smoke магнити са естествен помощник при спиране на тютюнопушенето, който може да вземете и без рецепта! Тъй като употребата им е безболезнена и не предполага никакви специални предусловия, може да ги носите на работа, вкъщи, а дори и във фитнеса. Резултатите могат да се забележат още първия ден от носенето, а с всеки следващ ден ще чувствате все по-слаб никотинов глад, докато не се появи пълно отвращение. Сега му е времето да победите зависимостта си и да започнете да дишате с пълни дробове. И вие и любимите ви хора!

ЕКСКЛУЗИВНО НАМАЛЕНИЕ ЗА НАШИТЕ ЧИТАТЕЛИ

СЕГА поръчайте Nil Smoke магнити с цели 50% ОТСТЪПКА.

Вместо за 119.80 лв, което е редовната цена на продукта, днес ще получите това революционно решение за спиране на цигарите за САМО 59.90 лв! Побързайте, количествата са ограничени. КЛИКНЕТЕ ТУК >>