Здравето е най-желаният дар за всеки и въпреки, че не можем физически да подарим здраве, можем да изберем подарък за близките си, който да стабилизира физическото здраве и едновременно с това да създаде отличен енергиен баланс.

Едно от най-простите и същевременно мощно средство, което  стимулира тялото да се лекува е полярицазионен диск ПОЛАРИС. След големия успех в някои страни на Европа и Северна Америка ПОЛАРИС   сега е достъпен и на българския пазар.

Всички резултати от научни изследвания и  препоръки за използването се отнасят за ПОЛАРИС    – диска със девет пръстена, изработен по технология и трудове на Никола Тесла и Джордж Лаковски и не могат да бъдат използвани за друг продукт. Поляризационния диск безпрецедентно  влия на живота в различни посоки.

Каква е ползата?  ПОЛАРИС ЕНЕРГИЯТА, КОЯТО ЛЕКУВА И ПОДМЛАДЯВА

– Успокоява и облекчава болката

– Регенерира повредените органи

– Подобрява кръвообращението и храненето на клетките

– Подобрява здравето на всички нива

– Положителен ефект върху животни и растения

– Подобряване на качеството на водата и храната

– Неутрализира вредните радиационни влияния и отрицателната енергия в околната среда

– Насърчава за живот и благополучие по естествен път

Научните разработки и  личния опит на многобройните ползватели на ПОЛАРИС  са достъпни на сайта www. http:/polarisdisc.bg/, а споделените истории обогатяват нашата голяма съкровищница от знания за ефектите и възможностите при прилагането на този мощен уред.

Георги Попов, България: - Аз въобще не съм от лесните потребители. Принадлежа към тези, опарили при купуването на стоки. И това е първият път, когато си правя труда да оценя една покупка.  Дискът на   ПОЛАРИС   първо го изпробвах благодарение на майка ми. Не че имах съмнение в гения и изследванията на Тесла, но някои неща като че ли идват в повече. Практицизмът ми ме подтикна към анализ на диска, в желанието си да убедя околните, че това е поредната измама. Признавам, че първоначалният ми стремеж бе изместен...

С диска усетих неща, които водеха до следствия, обратно противоположни на първоначалната ми теория за измислица. И понеже съм упорит, реших, че всичко е въпрос на самовнушение. Но дори и така  след продължителното му използване върху дадени части на тялото, определени притеснителни симптоми или болки изчезваха - без рецидив, а при физически наранявания травмите отшумяваха странно бързо, това дойде да ми подскаже, че в този малък и странно успокояващ зелен диск ПОЛАРИС  има нещо повече, за което бихме допуснали от пръв поглед. Най-малкото доведе до явни положителни здравословни промени в мен.  Дали ще е заради психологическото усещане за спокойствие или пък заради облекчението, което получавам при неприятни физически несгоди, или че уискито и водата са по-сладки, когато стоят известно време върху ПОЛАРИС, а растенията се развиват по-добре до него...... При всички случаи желая на всички вас светли празници, житейска мъдрост и физическо здраве.

Марийка Иванова – Пазарджик: - Здравейте, Поларис, Бих искала да изразя благодарността си за създаването на този прекрасен диск.  Аз съм от Пазарджик  купих един ПОЛАРИС диск после още един – ами много съм доволна. Сега ще взема и за  приятелките ми – това е истински и безценен подарък! Използвам го от няколко месеца, като го прилагам редовно на всичките чакри, както е описано в упътването. Много съм доволна. Причината е, че имам възпален шип, който искам да премахна, засега намали неразположението за начало.  Относно високото ми кръвно - зареждам си водата с диска, и след като пих около два месеца от нея, кръвното ми се нормализира и резките промени не са на лице вече. Спрях лекарствата за кръвно. Споделих и на личната си лекарка и тя се зачуди, защото по-рано имах кръвно 170, 180, постоянно пиех лекарства и нищо не ми помагаше. Тя се възхити и попита какво направих.

Споделих за чудния ПОЛАРИС диск и приложението му в живота ми. Тя ме подкрепи за инициативността ми спрямо диска и отличния резултат.  Сега  кръвното ми е 115, 120 най-високо. Много съм доволна,  ама много, какво да ви кажа. Казах официално „Довиждане“ на високото кръвно. Искрено благодаря за отношението на екипа ви и вниманието, което отделяте, за да доставите ПОЛАРИС диск до нас.

Йелка Русмир, Босна и Херцеговина: - Мъжът ми имаше възпаление на бъбреците, повече от месец се борихме с температура 37,3. Високо кръвно налягане, подуване на ставите и 4  плюса в урината. Преди месец поръчах ПОЛАРИС и оттогава мъжът ми го използва редовно. Кръвното му налягане сега е идеално, ставите му вече не се подуват. Три седмици кихаше, кашляше и храчеше секрет, от носа му течеше поток и бяхме страшно притеснени. А след това последва подобрение: кашлицата спря, носът му вече не тече, но продължава да има плюсове в урината, сега са 3, и бъбреците му пропускат протеините.  Този път искам да благодаря за ПОЛАРИС и се надявам, че скоро ще мога да ви се обадя с още по-добри резултати.
МНОГО БЛАГОДАРЯ, с уважение, Йелка

Освен споменатото ПОЛАРИСе доказал отличното си въздействие при: всички видове болки, гинекологични и урологични проблеми, болести на гърба и ставите, пълнота, намалено либидо и потентност, стерилитет, хемороиди, запек и проблеми с червата, белодробни и сърдечни проблеми, проблеми с щитовидната жлеза и синусите, главоболие, безсъние и лошо настроение... На практика няма здравен аспект, на който ПОЛАРИС да не се отразява положително.

Бъдете последователни. Всеки живот преминава през различни степени на трудни промени, както и на покой. Научете се да вървите в крак с промяната, вместо да се опитвате да спрете нейния ход.

Направете най-ценния подарък на своето семейство и  близки.  Подарете здраве!

И НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ - ЗАПОЧНЕТЕ ОТ СЕБЕ СИ!

ПОЛАРИС ДИСК  ИМА НЕОГРАНИЧЕН СРОК НА ГОДНОСТ И НЯМА НУЖДА ОТ НИКАКВА ПОДДРЪЖКА
За контакти и заявки  тел. + 359 886 777 126.


Полезна информация, споделен опит от ползите от диск ПОЛАРИС и благодарствени писма от потребители от цял свят  можете да  прочете на сайта на фирма „ПОЛАРИС  БГ “ ООД https://polarisdisc.bg/