Този въпрос интересува всеки, който има за сваляне дори и едно излишно килце. Формулата на успешното отслабване отдавна е наложена в практиката на редица специалисти, които нескрито ѝ се доверяват. Наблюденията им доказват, че могат да ѝ се доверят в различни ситуации и ефектът винаги е еднакво добър. Същите впечатления споделят и не един и двама нашенци, които лесно и бързичко са се отървали от излишните килограми.

Проф. д-р Донка Байкова: Може да се отслабва ефективно и здравословно, дори когато нямаме достатъчно време да броим калории


Проф. д-р Донка Байкова, д.м., специалист по хранене и диететика

„Много хора не могат да спазват съставения лично за тях индивидуален диетичен режим за редукция и тогава прибягваме към помощно средство.
Лично аз при обострен апетит препоръчвам продукта Vitaslim LIGHT. Той съдържа екстракт от корейски бор, който потиска центъра на глада в мозъка и действа овладяващо на обострения апетит. Гаранция за успешен изход от редукционния процес.

При пациенти, които твърдят, че живеят хармонично, че се движат достатъчно, нямат повишен апетит и не консумират прекалено висококалорийни храни, тогава препоръчвам Vitaslim LINE – той действа за овладяване на проблемните зони на тялото – коремче, ханш и бедра. Активира обмяната на мазнините, подобрява въглехидратната обмяна, действа активизиращо по отношение на всички обменни процеси.

Серията Vitaslim предпочитам и използвам в практиката си, защото нямат аналог на пазара. Много често комбинирам и двата продукта. Тяхното синергично действие е доказано. Те са произведени на база на натурални извлеци от растения. Не съдържат консерванти, не са термично обработвани и действат ефективно, бързо, и успешно. Те обуславят успешен финал на редукционния процес и дълготрайното задържане на резултатите от него.“

За ефективността на продуктите Vitaslim се знае в цяла Европа. Навсякъде жени и мъже виждат в тяхно лице възможност да стопят някое и друго килце без особен зор. Особен интерес към продуктите Vitaslim проявиха италианките, а в Румъния от няколко години те са тотален хит – там се предлагат с марката Visislim. Показателна е историята на букурещлийката Корина, която свалила цели 21 кг. и махнала изцяло коремчето след бременността.

Д-р Маргарита Виткина: Само по този начин проблемът с килограмите е атакуван на няколко фронта


Д-р Маргарита Виткина, ендокринолог-диетолог. Работи с пациенти в МЦ "Витклиник" и МЦ "Сърце и здраве" в София

„Искам да отслабна по-бързо! Ама ако може и да не се лишавам много“ – тези изисквания поставят пред мен моите пациенти.

За допълнително ускоряване на отслабването аз препоръчвам прием на продуктите Vitaslim за редукция на теглото. Те са направени така, че да атакуват проблема с килограмите на няколко фронта. Заради експертно формулирания им състав те са подходящи за мъже и жени от различни възрасти. Най-предпочитан е Vitaslim LIGHT, защото той атакува апетита – да ядеш по-малко е равно на отслабване. А в случая с Vitaslim LIGHT намаляването на храната не е свързано с гладуване.

Другият продукт – Vitaslim LINE, от опит съм забелязала, че дава отлични резултати при мъжете, както и при жени над 40 години. Това е така, защото той ускорява метаболизма им.

Отлични резултати наблюдавам и след употребата на Vitaslim DREN, когато проблемът се корени в задържане на вода. Той изхвърля излишъците от тялото и фино изчиства целулита.

Най-полезното за моята практика качество на продуктите Vitaslim е, че са подходящи дори за диабетици и хора с проблеми с щитовидната жлеза.“

Д-р Мирослав Спасов: Резултатите са еднакво добри независимо от възрастта и пола


Д-р Мирослав Спасов, общопрактикуващ лекар в XIV ДКЦ в София

„За да не те боли, отслабни малко“ – това съветвам моите пациенти. Особено тези с болки от страна на опорно-двигателния апарат и в частност ставите и костите.

Наднорменото телесно тегло е един от основните проблеми в съвременната цивилизация, тъй като то се отразява и при пациенти с хронични заболявания – включително сърдечно-съдови и диабет.

За успешното справяне с килограмите дори при пациенти с ограничена двигателна активност уверено препоръчвам продуктите на Vitaslim. Те могат да бъдат използвани безопасно в съчетание с други медикаменти, като от личните ми наблюдения в моята практика съм забелязал постигането на трайни резултати независимо от възрастта и от пола. Освен това с всеки от своите пациенти обсъждаме конкретния здравословен проблем, а когато килограмите са прекалено много могат да бъдат правени и комбинации от продуктите на Vitaslim.“

На какво се дължат тези впечатляващи резултати?

Тайната се крие в уникална технология за производство на нутрикозметични продукти за сваляне на килограми, които имат изключително бърз ефект и щадят организма. Технологията се казва LICAPS™ и се използва във Франция. Всичко се крие в специалния начин за запечатване на свежи, течни екстракти в твърди желатинови капсули без термична и химична обработка. Това гарантира, че съставките са с максимално запазени биологични качества, 100 % свежи, чисти, безопасни и без ГМО.

Течните съставки доказано се усвояват в пъти по-лесно от организма и дават много по-бързи резултати. Особено важно е, че продуктите не дразнят стомашно-чревния тракт, за разлика от тези на таблетки например. Така постигаш ефекта, който искаш, и то без мъчения. Благодарение на технологията се гарантира най-важното – бързо действие, висока ефективност и безкомпромисно качество. Продуктите не могат да бъдат копирани, което е гаранция за оригиналност.

НАЙ-ВАЖНИТЕ ПРЕДИМСТВА НА СПЕЦИАЛНАТА ТЕХНОЛОГИЯ
Разгледайте всички промоционални предложения ТУК >>>