Всяко 8-о момиче и всяко 4-о момче в България са с наднормерно тегло. А страната ни е сред водещите по нездравословно хранене. Тези тревожни факти оповестиха наскоро медиите, цитирайки международно проучване, проведено в Европа, Канада и САЩ.
Нелогично е да смятаме, че при възрастните е по-различно: децата възприемат навиците и начина на живот от тях. А и как учениците да се тъпчат с предимно сладки и тестени неща, за сметка на плодовете и зеленчуците, без "съгласието" на родителите и училището?
  

Към това се прибавя и обездвижването - изследването показва, че с преминаването в горните класове, учениците започват да спортуват все по-малко.
 
След завършването на училище, тези навици се затвърждават и прекомерно напълняване се среща сред все повече млади хора в активна възраст. Което води до редица заболявания, сред които сърдечно-съдови, диабет, ставни и костни проблеми, и т.н.
 
Така въпросът Как да отслабна 10 килограма, започва да се задава все по-често от много хора. Луксозната клиника ЛъкиФит дава отговор как да се постигне бързо отслабване, което да е трайно.
 

 
При това, в тази клиника за ефективно отслабване, детокс и антистрес, ще постигнете здравословно отслабване. За седмица ще намалите теглото си до 6 процента, а ако изберете двуседмичния курс, ще стопите до 8 процента. Като допълнителен и по-скоро съпътстващ ефект е, че ще се разкрасите, ще се подмладите, ще вдигнете тонуса си.
 
Това ще стане, докато си карате луксозна почивка сред развлечения и удоволствия в апартхотел Лъки Банско & СПА - програмата на клиниката се провежда в този луксозен хотел в Банско.
 
В ЛъкиФит прилагат отслабване без диета и глад. Основната програма е ЛъкиФит Стандарт. Останалите са базирани на нея, но с допълнителни процедури и терапии са със засилен допълнителен ефект според предпочитанията на участниците в програмата.
 
Може например да пожелаете намаляване на целулита и стягане и освежаване на кожата, релакс на мускулите и подобряване на общото здравословно състояние, или да изберете Антистрес програмата.
 
Основното в ЛъкиФит е здравословно, балансирано хранене и физически активности според възможностите ви. Това е точно обратното на фактите, с които започнахме.
 
Включени са и някои древни лечебни китайски практики, като например специални дихателни упражнения, които имат благотворен ефект на всички органи в човешкото тяло, оросяването на мозъка се подобрява, спомага за концентрацията, укрепва мускулите.
 
Храненето е разнообразно, храната е вкусна, но балансирана, без излишни калории. Има прием на жива вода, фреш и зеолит, а хранителният режим се контролира от председателя на Българското научно дружество по хранене и диететика проф. Божидар Попов.
 
Физическата натовареност се изразява подбрана програма от танци, йога, каланетика, фитнес, разходки и преходи в планината с водач, конна езда, басейн.
 
Програмите са под медицински контрол, не бива да имате тежки заболявания, затова трябва предварителен консулт с екипа на ЛъкиФит.
 
Но по-малко важно от всичко до тук е, че освен модела за начин на живот, който ще видите в клиниката, чрез беседи екипът ще разясни проблемите с наднорменото тегло и ще ви мотивира да изоставите вредните си навици.
 
Това е - отслабнете бързо и трайно, докато сте на луксозна и комфортна почивка!
 
www.Luckyfit.eu
 
https://luckyfit.eu/how-to-lose-weight-quickly-and-effectively/