Преди 23 години посетих кабинета на научно доказалата се лечителка - Зофия Шчербак. Диагнозата, с която посетих кабинета на лечителката, беше поставена в Медицинска Академия, ЯМР и лабораторни изследвания доказваха множествена склероза.

Симптоматиката, която придружаваше това заболяване беше припадък, световъртеж, намелено зрение, отпадналост в опорно-двигателния апарат и двойно виждане. Професията ми изискваше концентрация, добро зрение, добро здравно състояние.

Покана за работа в чужбина, която бях получил налагаше безупречно здраве в противен случай нямах шанс да реализирам своята мечта и да се възползвам от възможносттa за реализация в друга страна. Започнах лечение в холистичния кабинет на Зофия Шчербак.

Лечителката отбеляза, че заболяването ми налага допълнителни изследвания като скрининг доказващи заболяването: пункция на гръбначния стълб, ЯМР и кръвни изследвания. Представих пакет от медицински изследвания, ангажирах се с подписването на декларация да не прилагам друг вид алтернативно лечение и да представям систематично контролни медицински изследвания по време на процеса на лечението и след това.

Възстановяването настъпваше поетапно и постепенно, а именно: двойното виждане отстъпи, световъртежите спряха, походката се възстанови, слабост в мускулите на ръцете и краката изчезна, а кръвната картина влезна в норма. Станах пълноценен гражданин, способен да работи и продължа професията, да контактувам и общувам с хора.

След известен процес на възстановяване последваха всички окончателни медицински изследвания, които за моя радост и щастие доказаха, че съм напълно здрав. 

За връзка със Зофия Шчербак - 0876 320 977

За лечебните процедури и какви са лечителските специалности на Зофия Шчербак, четете в най-полезния сайт Zdrave.to