Ресторантьори разказват за тъмните тайни на шведските маси
Както всяко нещо на света, това има своите предимства и недостатъци
Всеки ресторант има много тайни в кухнята, и особено тези, които използват толкова популярните бюфетни маси. Както всяко нещо на света, това има своите предимства и недостатъци, така че трябва да ходите само на места, на които можете да се доверите.
Тези пет храни никога не трябва да приготвяте в чугунени съдове!
Въпреки че не трябва напълно да спрем да се храним в ресторанти на шведска маса, определено трябва да сме малко по-внимателни.
Какви тайни крият бюфетните маси четете в най-полезния здравен сайт Zdrave.to.
Последвайте ни
НА ОЛ ИНКЛУЗИВ И НА ШВЕДСКИ МАСИ ЯДАТ ПО БЕДНИТЕ ТУРИСТИ ВСЕ ЕДНО НА ЯСЛА ДА ЯДЕШ РУМУНЦИТЕ НА МОРЕТО И РАЗНИ СЕЛТАЦИ ПЪЛНЯТ ДО ГОРЕ ПО ДВА ПЪТИ 4ИНИИТЕ КАТО НЕ ВИЖДАЛИ ХРАНА
Вярно
Не знам за каква тайна говорите. Останалата мусака винаги пасирам и подсилвам супата на следващия ден. Като остане хляб си правя галета. Обелките от зеленчуци ми правят великолепен бульон. Никога не изхвърлям кости от ястия варя под налягане, в бурканчета и замразявам във фризер. Сериозно ли си мислите, че разкриват тайни? Че то във всяко домакинство се прави.
огог
По корабите неконсумирана храна повече не се предлага.А от днес за утре,е немислимо.Абсурд!Какви бульони,какви бурканчета ми разправя тоя.Всички пластмаси и бакелити ги забраниха още преди 35години.
Това важи и за другите ресторанти (а ла карт да ги наречем), просто изборът там е помалък и има забавяне със сервирането. От 27 години работя готвач, и в едните, и в другите