С този домашен сироп проблемите с храносмилането остават само лош спомен (РЕЦЕПТА)
За него са ви нужни 2 био лимона, 3 пръчици цейлонска канела, 5 чаени лъжички семена от резене, 2,5 чаени лъжички листа от маточина, 2,5 чаени лъжички листа от мента, 1 супена лъжица куркума на прах, 1 супена лъжица джинджифил на прах, 1/2 чаша пчелен мед и 1 л. вода.
Как да приготвите?
Сложете пръчиците канела и семената от резене в тенджера, пълна с литър вода. Варете 10 минути. След това изключете котлона и добавете маточината, ментата, куркумата и джинджифила. Оставете получената смес да престои 5 минути, след което прецедете.
Комбинирайте двата лимона в прецедената отвара. Сложете целите лимони, нарязани на парчета с кората. После отново прецедете течността и отново я кипнете, след което добавете и пчелния мед. Намалете силата на котлона почти до минимум и оставете отварата така за половин час.
Оставете сиропа да се охлади, след което го прелейте в стъклен буркан. Съхранявайте в хладилник и консумирайте в рамките на 2 седмици по строго определена схема:
Важна схема за консумация четете на най-полезния здравен сайт Zdrave.to
Последвайте ни
"...Комбинирайте двата лимона в прецедената отвара...." Писача от БЛИЦ, мислех да ти вкарам кура си в гъза ти, но сега само ще ти го комбинирам в гъза.
"После отново прецедете течността и отново я кипнете, след което добавете и пчелния мед. " И все пак не добавяйте мед във врялата вода, че го унищожавате, та даже и става вреден. БЛИЦ, вредите на хората с подобни писания.
ЕЛАТЕ ДА ВИ МОНТИРАМ ЕДИН КУР В ЗАДНИЦИТЕ И ЩЕ ТРОПАТЕ КАТО САМОСВАЛИ !!!! МОЖЕ И НА ЕКСКУРЗИЯ В ТУРЦИЯ ДА ОТИДЕТЕ .....