Симоне Андерсън станала вдъхновение на мнозина, а нейните съвети за отслабване искат да чуят всички. Момичето стана хит в мрежата след като свали цели 92 килограма. Тя реши да разкрие как е успяла да промени живота си и да се отървете от излишните килограми.

Освен храненето, 26-годишната Симоне разкрива, че тренировката е ключът към успеха и казва, че дори сега няма да се откаже от своя фитнес план.

Тя споделя основните си съвети:
1.Добра организация и подготовка за следващата седмица


"Всяка седмица разделям времето си и предварително планувам какво ще ям през седмицата, после отивам на пазар и готвя здравословна храна", казва Андерсън.

И това е интересно - Голямото дупе пази от болести - още по темата четете на най-добрия здравен сайт zdrave.to

2. Винаги си носете бутилка с вода
"Забелязах, че когато организмът ми е хидратиран, това се отразява върху нивото на моята енергия."

3. Вместо сладки, изберете здравословни закуски
"Важно е само винаги под ръка да имате здравословни закуски, защото така по-лесно ще устоите на някои нездравословни закуски."

4. Промяна на начина на живот
"Първите няколко месеца беше трудно, защото това е голяма промяна. Тогава се научих как чашата вино и вечерята с приятели да заменя със сутрешна разходка и смути. Но тези малки промени се превърнаха в дългосрочни и моят начин на живот стана по-здравословен. "

5. Намерете тренировка, която ще ви подхожда
Симоне разкри, че всеки ден тренира между 45 минути и един час, независимо дали става дума за тренировка за сила или кардио тренировка.

6. Консумирайте различни видове хранителни стоки
Андерсън отбелязва, че храненето също е много важно и тя се старае всеки ден да яде различна храна.
"Никога не съм избягвала никоя група храни от диетата си, защото това би било като да съм на диета. Не исках диета, а в дългосрочен план да променя навиците си. "

7. Включете приятелите и семейството
"Кажете плана си на хората около себе си, защото това ще ви" дърпа "да издържите и да изпълните мечтите си."