Смятат този сос за вреден, а се оказа най-полезният в кухнята
Те са една от любимите добавки на кулинарите, с която обогатяват вкуса на основните съставки в някои ястия
Сосовете, или както напоследък ги наричат дресинг е една от любимите добавки на кулинарите, с която обогатяват вкуса на основните съставки в някои ястия.
Какви зеленчуци не трябва да се слагат в едно ястие заедно
Сосовете биват студени и топли, сладки и солени, но винаги се нуждаят от течна съставка. Съществуват сосове приготвени чрез екстракция на подправки, плодови и др., например соев сос.
В същото време експертите предупреждават, че често те са калорични и трябва да се внимава с употребата им.
Според диетолога и кандидат на медицинските науки Маргарита Арзуманян има един сос, който е полезен.
Последвайте ни
3 Коментара: