Млада британка отиде на лекар, за да се отърве от омразна бенка на корема, а специалистите й откриха рак. Историята на 21-годишната Клои Джордън от Улвърхамптън стана публично достояние благодарение на постовете й в социалната мрежа. 
Клои изпитвала изпитвала истинска ненавист към петното на корема си, защото то не й позволявало да си прави хубави снимки по бикини. За да заснеме красивото си тяло, се налагало винаги да крие бенката си с ръка.Бенката започнала да променя формата. Когато се консултирала с лекар, се оказало, че да се отърве от него няма да е много просто. След направена биопсия станало ясно, че става дума за меланом - най-смъртоносната форма на рак на кожата.За щастие, неприятният израстък вече е отстранен, а Клои е подложена на лечение.

За назидание на другите момичета, които са мислели като нея, в социалните мрежи тя е качила и снимка на белега, останал й след хирургичната интервенция. „Всеки път, когато си правех селфи по бикини или се снимах на плажа, много се притеснявах от това петно. А сега стана така, че благодарение на страстта ми да се снимам лекарите откриха навреме, че не всичко е толкова просто”, разказва младото момиче.Момичето твърди, че никога не е посещавало солариум и много рядко се пече на слънце. Клои уверява, че оттук нататък внимателно ще следи за състоянието на кожата си.
 
Източник: life.ru