Пробиотикът, който впечатли докторите в САЩ и Европа, отдавна вече грабна вниманието и на българските медици.

Пред лекарите оттатък океана и на стария континент пробиотикът се доказал с бързината, с която работи. Това е и причината моментално да намери място в практиката на широк кръг от родни специалисти.

Изключителният продукт, носещ търговското наименование ПроКомбо (ProCombo), е произведен по патентованата технология DUOCAP™ (капсула в капсула), която гарантира неговите качества.

200 милиарда CFU/g

Благодарение на DUOCAP™ технологията в ПроКомбо има максимално количество живи пробиотични бактерии – 200 милиарда CFU/g или цели 15 милиарда в една капсула. Технологията позволява на ProCombo да достави пълното количество „добри” бактерии директно в тънките черва, където те се заселват и веднага започват да работят. Поради тази специфика ProCombo има бърз ефект, който се усеща още в началото на приема.

ПРОКОМБО В DUOCAP™ – ЕТАПИ НА ОСВОБОЖДАВАНЕ:

1. Прием на ProCombo

2. ПЪРВИ ЕТАП: Разтваря се външната
капсула и се освобождава пребиотикът

3. ВТОРИ ЕТАП: Разтваря се вътрешната
капсула и се освобождава пробиотикът
заедно с допълнително количество
пребиотик


Специалистите го предпочитат

Само за година–две ПроКомбо стана един от най-предпочитаните от специалистите пробиотици. Лекарите го прилагат при широк спектър от проблеми с корема. Опитът на местна почва потвърди специалните качества на ПроКомбо и продуктът вече е в челните позиции. Не случайно светила от областта на фармацията му присъдиха приза „Най-иновативен продукт за 2016 г.“ на международното изложение Pharm Expo в Неапол. Призовете обаче тепърва започват – тази година комисия от изтъкнати специалисти в сферата на фармацията, фитотерапията и технологиите излъчи ПроКомбо като „Продукт №1 за 2018 год.“ на престижния симпозиум Български фармацевтични дни, организиран от Българския фармацевтичен съюз.

Помага на корема да работи добре

ProCombo намалява тежестта в стомаха и подуването, дори при хора с нередовно и нездравословно хранене. Той помага за редовното изхождане всеки ден (особено при запек), като по този начин помага на тялото да изхвърли натрупаните токсини. ProCombo е изключително ценен и за хора, подложени на антибиотично лечение, тъй като успешно предпазва от поява на остра диария и други стомашни проблеми.


Вижте съветите на лекари как да прилагаме ПроКомбо и мнението на хората >>Повече за ПроКомбо >>