През последната една година човечеството е под жестокия натиск на агресивния коронавирус. Но той не е единствения и последен вирус,  който човечеството  среща.  В очакване медицината да успее да се противопостави на заразата с фармацевтични препарати екипът на ПОЛАРИС БЪЛГАРИЯ споделя  опита натрупан от партньори по света как да изградите „Защитна стена“ срещу  срещу вирусни, бактериални инфекции, да преборите ежегодните сезонни респираторни заболявания и не на последно място да не забравяте за лечението на  различните хронични заболявания и състояния, които имате

Какво би било най-полезното за тялото ?
 
Сергей Лазарев споделя, че е безполезно да се лекуват органите по отделно ако имунитетът е на нула, тъй като човекът е сложна информационно-енергийна система, от която само няколко процента са физическо тяло, а повече от 90% са информационно-енергийни слоеве. Без разбиране за това как възниква болестта, как вътрешната енергия въздейства върху тялото, цялото лечение ще се свежда до бомбардировка с лекарства и операции. Затова специалистите все по-често  свързват понятието „имунитет“ с вътрешната енергия на организма.

Екип от сръбски учени  успяха да изследват на биорезонансни устройства ефекта на енергийния диск ПОЛАРИС върху състоянието на човешката електромагнитна обвивка (аура) и установихме значително подобрение в външния му вид само след едно третиране.  На снимките по-долу можете да видите как изглежда аурата на човек с лошо здраве и на напълно здрав човек.

Кръговите антени на диск ПОЛАРИС отговарят на енергийните  центрове на човешкото тяло, установявайки перфектна хармония в енергийното поле и перфектно физическо здраве на физическо ниво . Създаден на базата на трудовете на двама Велики учени – Никола Тесла и Джордж Лаковски  работи като малка сателитна антена превеждайки енергията към клетката.

Клетките на организма вибрират с определени естествени честоти. Ако тези вибрации са силни клетките са по-лесни за защита от всички вредни външни и вътрешни агенти и човек е здрав . Когато електромагнитна обвивка е в добро състояние, ще бъдете защитени от външни вредни влияния: независимо дали става въпрос за микроорганизми, вредно лъчение или отрицателна енергия ще увеличите притока на жизнена енергия в тялото и  ще укрепите имунната система. В тази нова ситуация - протоколи за хигиена и защита, поляризационен диск ПОЛАРИС е истинска, природна и неизчерпаема  "защитна стена!" Той поддържа енергията на тялото, помага едновременно да се предпазите от инфекции, а при появата им да ги  преодолеете по-бързо. Ежедневното използване на енергийния диск ПОЛАРИС в съответствие с инструкциите, приложени към него, укрепва електромагнитната защитна стена първата защитна бариера.

Следващата стъпка е да стимулирате работата на органите, които изграждат клетките на нашата имунна система. Най-важният орган с тази функция е тимусната жлеза. Намира се в горната част на гърдите - поставете два сгънати пръста под ямата в предната долна част на врата, а под тях е тимусът, точно зад гръдната кост. Тимусът се нарича още „точка на щастието“ и правилното му функциониране води до поддържане на отлично здраве на органите, системите   и забавя стареенето.  Eдин от най-важните механизми на действие на енергиен диск ПОЛАРИС е подобряването на циркулацията в целия организъм.  Когато клетките и органите се снабдяват с храна и кислород, донесени им от прясна кръв те функционират безупречно.

Не е възможно да се публикуват всички споделени ползи и благодарности на хората постигнали перфектно здравето с ПОЛАРИС, но една извадка от писмо на  Светослав Кирилов– гр. София:
 
За ПОЛАРИС диск разбрах от приятелка и поръчах 2 броя – за мен и за майка ми, която беше с тежки болести – Саркоидоза и  Хашимото. Мога да споделя, че диска действа най-добре и бързо когато го  използваш редовно, поставяш на всички точки описани в упътването за ползване, а ако има локална болка на мястото и тя  бързо минава.  От 2019г. до момента  семейството ни получи много поводи, с които да твърдим, че ПОЛАРИС диск има невероятното положително въздействие върху здравето.

При майка ми, която е  регистрирана със  Саркоидоза при пореден преглед лекарите установиха, че разрастванията бяха изчезнали – дробът беше напълно изчистен от имунните грануломи и дори те изумени от този впечатляващ резултат. Това заболяване, според класическата медицина – не се лекува – може да се сравни с рак. В допълнение  тя  е трудно подвижна,   износени стави (лекарите намекваха за  смяна ), а в момента подобрението е  невероятно (не можеше да спи от болка). От благоприятното влияние на диск ПОЛАРИС тя започна да прави разходки, да копае и сади сама в градината.

Аз също имам свое преживяване с диск ПОЛАРИС – от 10 години имам брадавица, която премахнаха и след биопсия потвърдиха, че не е злокачествена.  На същото място се появи черно петно като „бенка“ достигнало с размер на 2 стотинки. По това време бях започнал да прилагам ПОЛАРИС диск по цялото тяло.  При посещение при дерматолог за липом се сетих за „бенката“ , но беше изчезнала напълно. Прилагам ПОЛАРИС при  крампи в краката  -  отпуска мускула в рамките на около 30 секунди . Присъствието на ПОЛАРИС диск във всеки дом на семейството ни осигуравя спокойствие, хармония и увереност, че каквото и да поднесе живота с вяра и мощната му енергия ще се справим.

Сега, когато имаме такова мощно средство за въздействие върху здравето си, наистина всичко зависи от нас.

Бъдещето с ПОЛАРИС до голяма степен е започнало.


За контакти и заявки  тел. + 359 886 777 126.

Полезна информация, споделен опит от ползите от диск ПОЛАРИС и благодарствени писма от потребители от цял свят можете да  прочете на сайта на фирма „ПОЛАРИС  БГ “ ООД https://www.polarisdisc.bg/
 
До края на 2020г. ПОЛАРИС БЪЛГАРИЯ  намалява  цената  на   ПОЛАРИС ДИСК  за всички, които желаят да притежават един ДОМАШЕН ЛЕЧИТЕЛ БЕЗ СРОК НА ГОДНОСТ .