Изглежда, че здравословното състояние на суперзвездата от Канада Селин Дион се влошава всеки ден. Както Zdrave.to писа това е причината и тя да обяви, че отменя датите на концертите си от световното си турне поне до 2024-та година.

„Селин вероятно повече няма да излезе пред публика на живо“, съобщи неин близък пред CNN.

Той сподели, че Дион търпи ужасяващи болки от неврологичното ѝ заболяване и въпреки физиотерапията то напредва сериозно. В края на миналата година световната звезда отложи няколко свои участия и сподели, че страда от Синдрома на скования човек, което е изключително рядко заболяване, което прогресира и засяга нервната система.

Най-силно удря главния и гръбначния мозък. Болестта протича с много болки и спазми по цялото тяло, които пречат на нормалния живот на човека.

При Селин Дион са засегнати и гласните струни и храносмилателната система. Приближени до нея споделят с тъга, че тя почти не се храни вече и дори се изпуска. Отслабнала е драстично и вече е под 50 кг. 

След новината за състоянието ѝ в социалните мрежи упорито започнаха да се въртят най-различни новини за звездата, като дори се появи и снимка, за която се твърди, че е на Селин Дион в болницата.

Какво е изображението и каква е истината четете в най-полезния здравен сайт Zdrave.to.