Джордж Лаковски с помощта на НиколаТесла създава Многовълнов осцилатор (MWO), с много проста схема, излъчващ широка гама  хармоници, подходящи за стимулиране на здравите жизнени процеси. Получава много добри резултати при лечение на много болести, вкл. рак, в няколко болници в Ню Йорк. Никола Тесла създава поляризация или вихрови антени, които укрепват енергийния поток в тялото, което задейства процеса на самолечение, а Д-р Дино Томич почти  20 години изследва схемите им и създава ПОЛАРИС. Поляризационен диск, който подобрява здравето и благосъстоянието на човека, премахва блокажи и установява енергийния поток в организма.
В човешката природа винаги има надежда, че ще бъде по-добре и когато наистина е така, е трудно да запазим емоциите, искрите в очите и да не преживяваме това като победа за всички нас. Всеки ден получаваме информация за невероятните резултати на диск ПОЛАРИС за различни здравни проблеми. Благодарни сме на всички, които ни съобщават за опита си, защото това е начин да предадем полезна информация и всички заедно изпълняваме задължението на света, което е да си помагаме взаимно.Диана на 43г. от  София: Майка ми прехвърля топката на мен да дам обратна връзка - аз също използвам диска и съм много въодушевена от въздействието му.

При мен беше такъв случая - Февруари 2019 почувствах, че в областта на жлъчката/черния дроб и накрая се присъедини и стомаха - нещо не е наред. Направиха ми изследвания с ехограф, както и изследвания на кръвта, като се търсеха причините за състоянието. Обаче от резултатите на изследванията се видя, че далака ми е увеличен, и че имам увеличена продукция на тромбоцити, като цялото внимание се насочи в тази посока.
Няколко пъти докторите ме питаха дали имам някакви други оплаквания, но не обръщаха внимание на оплакванията ми в дясно, които същевременно ускорено и застрашително се изостряха. Неразположението ми не беше взето особено сериозно, но на мен ми ставаше все по зле. Накрая майка ми каза „Абе вземи и пробвай диска“. Обясни ми на какъв принцип действа, и аз веднъж го сложих, като по-скоро ми се стори, че неразположението се засили.
Отначало си казах „Той май на мен не ми действа“ – като го махнах от себе си за момент, но майка ми каза да го подържа по-продължително. Аз го закрепих в областта на черния дроб и направо изключих, че е там. Тръгнахме да пазаруваме, ходихме на кафе и т.н. отидоха 2-3 часа и изведнъж се сещам аз, че диска е още там (той се закрепя лесно на тялото, така че можеш наистина да забравиш, че си го поставил особено на не много подвижни места)  .  Болките и изключителното неразположение, които изпитвах почти повсеместно, отпред и отзад в дясната част под гръдния кош и вече непрестанно раздразнения ми стомах, всичко това на куп беше утихнало, сякаш нищо не е имало. Тогава го махнах, за да продължим с предприетата програма, но около половин час след махането усетих неразположението да се възвръща. От този момент нататък го ползвах ежедневно така - докато болката/бодежите и т.н. не стихнеха, го държах на болезнените места (тези фази ставаха все по-къси) и след това го махах. Сега (средата на юли 2019 г), вече повече от месец аз нямам никакви оплаквания. При изследванията стигнахме и до биопсия на костен мозък, за поставяне на точна диагноза. Но това, което ме караше да се чувствам болна, междувременно го премахна диска, защото лечението все още не беше започнало.След като се поразрових и зачетох, видях че в началото диска може да увеличи неразположението/болките (реакция на тялото, която често е знак за активиране на оздравителния процес), като в последствие се редуцира до изчезване, както беше при мен. От тогава аз го използвам ежедневно и го поставям върху всичките чакри, като неразположението изчезна напълно. Споделям за чудесните ефекти на диска на много мои познати, които вече направиха своите поръчки.

Диска за мен е едно невероятно разкритие, което трябва да бъде споделено с възможно повече хора. На мен ми хареса принципно и това, че от разпространителите му не се търси търговския интерес, защото пише, че „Достатъчно е да имате един диск, който може да се използва от цялото семейство“, т.е. не се внушава нуждата от индивидуално ползване, за да се купува за всеки по отделно, както и - диска е конструиран така, че е много издръжлив и не е нужно при всяка драскотина да се опасяваме, че е повреден и би трябвало да закупим нов. Напротив, обяснено е, че може да се използва и цял живот (стига да не го губим). Което веднага говори за една хуманна и морална позиция на хората стоящи зад диска.
Искрено съм благодарна на майка ми, че не ми позволи да игнорирам диска като опция да си помогна! Защото може би щях вече да гълтам лекарство след лекарство, чиито негативни странични въздействия щяха да ме карат да си блъскам главата със следващите здравословни проблеми, възникнали на тази база...

Благодаря и на активните български разпространители, без които нямаше да стигнем до това чудесно откритие!

И от все сърце съм благодарна на Д-р Дино Томич, че е реализирал продукцията и разпространението на тази невероятно полезна разработка на гениалните за мен Джордж Лаковски и Никола Тесла.