Попълнете търсена ключова дума или фраза

В клиника в София: С уникален метод израелско светило спасява страдащи и от най-тежки форми на разширени вени

https://blitz.bg/zdrave/v-klinika-v-sofiya-s-unikalen-metod-izraelsko-svetilo-spasyava-stradashchi-i-ot-nay-tezhki-formi-na-razshireni-veni_news478564.html Blitz.bg

Хиляди са излекуваните от д-р Галили пациенти

София, България 11 Ян. 2017, 09:45 3997 прочита 0 коментара
Медици и пациенти от цяла Европа посещават клиниката на лекаря в София за революционната инжекция. Така ще е и в първия месец на 2017 - от 19 до 22 януари
През последните 7 години България се утвърди като мястото в Европа, където българи и чужденци получават спасение от тежки варикозни проблеми. За пациенти от Италия, Испания, Русия, Гърция, Турция, Финландия, Германия, Великобритания, САЩ страданието вече е в миналото..

С уникален метод, изобретен от испанския лекар д-р  Хуан Кабрера през 1995,  усъвършенстван в  САЩ /Клиника за венозни заболявания в Чикаго/ и Израел / д-р Яир Галили и институт Мор/, в софийската клиника за иновативна медицина  "Епика"  с огромен успех вече 7 години се прилага революционното лечение „Склеротерапия под ултразвуков контрол“.

Освен пациенти, в българската столица пристигат и лекари от чужбина, за да се запознаят отблизо с  начина, по който тук се прилага метода, с диагностиката и  резултатите от лечението. Само през изминалата година клиниката е била посетена от специалисти от Италия, Турция, Великобритания, Бразилия.

Какво превръща „Склеротерапия под ултразвуков контрол” в несравним с предимствата си метод за лечение на коварната болест и всички нейни усложнения и крайни фази?

Израелският специалист споделя следното: „До неотдавна общоприетото лечение на разширени вени бе единствено посредством оперативна намеса, при която се изважда болната вена заедно с нейните разклонения. Други по-нови методи са лазерна аблация и радиофреквентна терапия, но и двата имат своите големи недостатъци и са несравними спрямо възможностите на „Склеротерапия под ултразвуков контрол”.
При този метод не се налага никаква анестезия или болничен престой. Манипулацията е безболезнена и миниинвазивна. След  кратък преглед с модерен доплеров апарат, установяващ мястото на заболялата вена, лекарят инжектира под ултразвуков контрол разпенено склерозиращо вещество, след което пациентът поема към всекидневните си ангажименти. Започва процес на слепване на увредената вена до пълното й неутрализиране и абсорбиране на веществото от организма. Венозната дейност се пренасочва към здравите вени и клапи. Напълно лечими са дори изключително тежки форми на болестта, които най-често се определят като безнадеждни, а на пациентите  се предписват  палеативни средства като обезболяващи или мазила.”

Резултатите от лечението с революционния метод  са широко изследвани и представени в публикации на най-престижните медицински издания.  Оценката за качествата му е категорична: предимствата на метода в ръцете на опитен специалист са несравними с което и да е друго лечение.
А опитът на д-р Галили, неговите над 40 000 манипулации и хилядите благодарни пациенти ежедневно потвърждават написаното.
 

 
За повече информация за предстоящата визита на д-р Галили / 19-22 януари/, може да се свържете на: 028203855, 0879851557, 0879853557, www.mc-epica.com, www.dr-galili-bg.com.
Адрес: София, Пл.Преображение 1,  МЦ „Епика“


 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам