Хиляди са излекуваните от д-р Галили пациенти.  Вече 6 години в България името на специалиста е синоним на чудо. Медици от България и Европа посещават клиниката на лекаря, за да видят с очите си невероятните възможности на метода. За предстоящата визита от 15 до 18 декември специално от Италия пристига излекуван пациент, живял над 20 години с присъда за нелечимост.
Какво превръща „Склеротерапия под ултразвуков контрол” в несравним с предимствата си метод за лечение на коварната болест и всички нейни усложнения и крайни фази?
 

Израелският специалист, известен сред пациентите си като „медицинският спасител от Обетованата земя” споделя следното: „До неотдавна общоприетото лечение на разширени вени бе единствено посредством оперативна намеса, при която се изважда болната вена заедно с нейните разклонения. Други по-нови методи са лазерна аблация и радиофреквентна терапия, но и двата имат своите големи недостатъци и са несравними спрямо възможностите на „Склеротерапия под ултразвуков контрол”. 

При този метод не се налага никаква анестезия или болничен престой. Манипулацията е безболезнена и миниинвазивна. След  кратък преглед с модерен доплеров апарат, установяващ мястото на заболялата вена, лекарят инжектира под ултразвуков контрол разпенено склерозиращо вещество, след което пациентът поема към всекидневните си ангажименти. Започва процес на слепване на увредената вена до пълното й неутрализиране и абсорбиране на веществото от организма. Венозната дейност се пренасочва към здравите вени и клапи. С методът са напълно лечими дори изключително тежки форми на болестта, които най-често се определят като безнадеждни, а на пациентите  се предписват  палеативни средства като обезболяващи или мазила.”

Резултатите от лечението с революционния метод  са широко изследвани и представени в публикации на най-престижните медицински издания.  Оценката за качествата му е категорична: гарантирано лечение и за най-тежките стадии. Успеваемостта в ръцете на добри специалисти е  над 95%.

Много често една процедура е достатъчна за цялостното излекуване. Възможно е да се наложи и втора, много рядко трета манипулация, и то ако проблемът не е бил лекуван с години и е твърде напреднал. Нерядко самият лекар с изненада  установява как след само една манипулация раната се е затворила и втора инжекция не е необходима.

Такъв е случаят с пациент от Италия, който идва отново в София през декември,  водейки група италиански лекари от различи специалности, на които д-р Галили лично ще демонстрира възможностите на уникалната терапия. Само месеци по-рано пациентът пристига от Рим на инвалидна количка. Два месеца по-късно се връща в София за контролен преглед, чувства се здрав, движи се пъргаво, но не очаква да чуе краткото и категорично заключение на лекаря: “Напълно здрав сте. Лечението е приключило и според „оценката“ на доплеровия апарат“.
 

Същият пациент над 20 години е пробвал какво ли не, но състоянието му само се е влошавало и довело до почти пълно инвалидизиране.  
    
Преди срещата с д-р Галили българските пациенти получават компетентна консултация и от български съдови специалисти, работещи с израелския лекар.

В МЦ Епика всеки желаещ може да си направи предварителен  или профилактичен ехографски преглед и научи всичко за състоянието си в момента.
 

На сайта www.dr-galili-bg.com и www.mc-epica.com могат да се разгледат европейски и американски публикации за метода „Склеротерапия под ултразвуков контрол“, неговите  предимства, както и интервюта и материали за дейността  на  д-р Галили от 2010 година до днес. 

МЦ Епика е насочен предимно към предлагане на най-новите изобретения и постижения на израелската наука и медицина. Единствено в него работи и уникалният медицински апарат Белаконтур /bellacontour-bg.com/ който успешно, безболезнено, здравословно и трайно лекува затлъстяване и наднормено тегло - предразполагащ фактор за много медицински диагнози.
 
За контакти: гр. София, МЦ „Епика“, пл. „Преображение”1
 тел. 0879851557, 0879853557, www.dr-galili-bg.com