Аня Пенчева, Георги Мамалев, Тервел Пулев, Андрей Арнаудов и проф. Христо Пимпирев поздравиха „Софиямед“ за 9-тия рожден ден.

Редица популярни личности сред които звездите на Народния театър, начело с любимите на няколко поколения актьори Аня Пенчева и Георги Мамалев, полярният изследовател проф. Христо Пимпирев, босковият шампион Тервел Пулев, един от водещите на реалити формата „Фермата“ и продуцент Андрей Арнаудов поздравиха медицинските екипи на „Софиямед“, които отбелязват 9г. от създаването си днес- 9 май.

Звездите на Народния театър Аня Пенчева и Георги Мамалев, пожелаха много здраве и успехи на всички, работещи в медицинския комплекс от името на целия екип на Театъра.

“Във времена на криза винаги си припомняме онези професии, без които сме загубени. Благодарим ви за грижите, професионализма и човещината. А в личен план аз ви благодаря за спокойствието около раждането на третото ми внуче при вас“, каза Аня Пенчева във видео посланието си.

“Пожелавам Ви много плодотворна работа в името на благото и здравето на пациентите“, каза във видеото Георги Мамалев.

Боксовият ни шампион Тервел Пулев, който продължава да е доброволец в Спешно отделение на болницата, пожела на екипа ни да продължава да приема
пациенти и да се опитва да ги лекува с усмивка. Да браним реномето си на болница, която е водеща както в София, така и в цялата страна. „Честит рожден ден, продължавайте в същия дух“, каза той.

„Честит рожден ден на нашите приятели от „Софиямед“, разбира се да сте живи и здрави още дълги години, за да разчитаме на вашия уникален професионализъм“, пожела продуцентът Андрей Арнаудов и с видеото си анонсира подкрепата на „Софиямед“, която тази година ще бъде генерален партньор на кампанията на ДНК „Направи го сега“.

„Защото заедно вярваме, че демографията е най-важната битка пред България“, добави Андрей.

От своя страна проф. Христо Пимпирев казва във видео пожеланието си, че вече 9 години екипът на „Софиямед“ отдава безсънни нощи за това пациентите да излизат здрави от болницата.

„Огромна благодарност към вас и още дълги години да се раздавате и да давате здраве на хората, които се лекуват в „Софиямед“.Ние всички Ваши пациенти ви обичаме!“.

Благодарим на всички тях и на пациентите си за доверието през изминалите 9 години. Бъдете здрави!