Като лекар се чувствам безкрайно обидена, наранена. Как може в 21 век един лекар да бъде свален и душен на пода на мястото, където той ежедневно се грижи за болните.

Този лекар е отишъл сам на село, за да помага на хората. И се питам дали новозавършилите лекари ще останат да работят в държава, където ги повалят и бият. 

Ето какво се случва с Венци Чикагото след бесния екшън в лекарски кабинет заради ваксина

Това коментира в ефира на Нова тв д-р Гергана Николова след като стана ясно, че лекар е бил нападнат в кабинета си в Русенско.

Колко от лекарите ще отидат в селските малки служби, където да са обект на всякакъв вид агресия, посочи тя. 

Това са много сериозни въпроси, които си задаваме и снощи направихме заседание на Управителния съвет на БЛС и излязохме с декларация.

Венци Чикагото и почернена вдовица нахлуха при джипи заради смърт от ваксина и стана страшно ВИДЕО

Отделно сдружението на личните лекари също излязоха с решение като ние ще ангажираме и ще заплатим правната помощ на пострадалия колега. Всеки лекар може да разчита на нашия съюз, да е сигурен, че ще получи помощ и ще застане зад гърба му, посочи тя. 

Питам аз как този лекар днес ще отиде в този кабинет, за да помогне на нуждаещите се, коментира тя.

Всичко идва от разлома заради говоренето срещу ваксините, смята тя.

Крайно време е хората да чуят това, което говорят специалистите, какво казва науката за ваксините. Всеки ден се изнасят данни за починалите, за болните, каква част от тях са ваксинирани и каква не са. Когато фактите говорят и боговете мълчат. Това са факти, които никой не манипулира.

Кабинетите са пълни с болни хора. Ежедневно всеки лекар назначава десетки тестове за ковид, от които единици са отрицателни. Това е истината, посочи тя.