От изследвани 5115 пчелари в епицентъра на коронавируса в Китай - Ухан, няма нито един заболял, нито пък е развил симптоми на COVID-19.

Това сензационно съобщение прави китайският лекар д-р Вей Ян в научното списание "Токсикон", цитиран от "Телеграф". През април, според данни на коронавирусния ресурсен център Джонс Хопкинс, глобалният брой на потвърдените случаи на COVID-19 възлиза на над 2 млн.

Сензация: Специалисти от САЩ спряха действието на К-19 без ваксини и лекарства ВИДЕО

Докладът на китайските специалисти е обсъждан през април и от международната колегия и апитерапевтите от цял свят са потвърдени подобни наблюдения.

Според д-р Вей Ян получените данни от изследването са съизмерими с откриването на ваксината срещу едрата шарка с материал с материал от крави. Молбата на учения е за съдействие сред международната медицинска и апитерапевтична общност за още доказателства за и против (апитерапия е лечение с дозирана пчелна отрова под наблюдение на медицинско лице).

Германски учени сензационно: Кафето и тази билка убиват К-19

Бихме могли да намерим евентуален лек срещу тази страшна за хората болест, пише медикът, който е участвал в превенцията срещу коронавируса.