Д-р Чавдар Ботев:
Имаме лекарство, което е на 100% ефективно срещу ковид

„От 4000 пациенти, които са започнали лечение при мен до петия ден от началото на заболяването, имам само един смъртен случай. И това е пациент, който се е лекувал сам вкъщи – изобщо не беше ясно какво е вземал.
Терапия съществува, разработил съм прекрасни протоколи в България за лечение на коронавируса. Ако се спазват, няма да има починали хора. В България в момента имаме и център-нападател – лекарство, с което дори и във втората фаза, която е от 8-ия до 20-ия ден от началото на инфекцията, могат да се извадят пациенти от доста тежко състояние.”
---------------
Проф. Людмил Бояджиев, д.м.н.:
Бебе живя 23 дни със сърце от бабуин
---------------
Моника Маринова е с три редки синдрома и трябва да се оперира в чужбина

Дарителска сметка в лева ПУЛС: Банка ДСК, IBAN: BG97STSA93000022832920, BIC: STSABGSF с титуляр Моника Милкова Маринова / Monika Milkova Marinova, както и в PayPal: [email protected]
---------------
 Д-р Красимир Хаджилазов:
Половината от хората с подагра се разболяват заради гените си
---------------
Шампионът Майкъл Фелпс:
Мразех водата, но плуването ме направи свободен
---------------
Всеки 20-и е с разширени вени


Това са само част от интересните и полезни теми, интервюта и четива, които ще намерите в бр. 4 на вестника, който е на пазара от понеделник - 24 януари.
 
Ако искате да го получавате лично в пощенската си кутия, сега е моментът да се абонирате за в. „Доктор” с каталожен номер 213.

Вече е възможно да направите и онлайн абониране на следния линк:
 http:/www.abo.bgpost.bg/?cid=16&q=%D0%B4%D0%BE%D0%BA%D1%82%D0%BE%D1%80