Трайното и ефективно отслабване е възможно само чрез комбинирането на три основни предпоставки. Това са персонализираният подход спрямо организма, пълното разбиране на концепцията за функционално хранене и формирането на дългосрочни навици що се отнася до физическата активност.

Колкото и лесни за постигане да звучат на пръв поглед, тези условия всъщност изискват цялостна смяна на нагласата. Точно в процеса на “пренастройка” ще имате нужда от правилните насоки, за да поставите основите на новото тяло, което ще обичате да виждате в огледалото.

Именно този вид професионална подкрепа предлага LuckyFit - програма за пречистване на организма и здравословно редуциране на теглото, организирана в апартхотел Лъки Банско през летния период.

Какво представлява програмата на LuckyFit?

LuckyFit е програма за ефективно отслабване, детоксикация и активна почивка в планината, изготвена с помощта на професионални диетолози, спортни инструктори и планински водачи.

По време на престоя си участниците получават всички необходими ресурси и подкрепа по пътя към трайното отслабване без глад, включително:

► Здравословно и балансирано 4-кратно хранене с брой калории спрямо целите на участника

► Всекидневни преходи в планината в различни групи спрямо нивото на физическа подготовка

► Лечебна гимнастика, дихателни практики и йога за намаляване на стреса и нервното напрежение

► Лекции и обучения по въпросите за балансираното хранене и здравословния начин на живот

► Професионална консултация с диетолог за определяне на краткосрочни и дългосрочни цели

► Разнообразие от развлекателни активности в свободното време и вечерите, прекарани в хотела.

Посредством така създадената програма се постига намаляване на телесното тегло с между 4 и 6% при 7-дневен престой и с между 6 и 8% при 14-дневен престой.

За кого е подходяща програмата?

Програмата на LuckyFit е създадена така, че да съвместява по естествен начин загубата на тегло с намаляване на стреса, пречистване на тялото и подобряване на общото физическо и психическо състояние.

Тя е подходяща както за хора, които искат да се разделят завинаги с излишните няколко килограма, така и за такива с различни степени на затлъстяване и наднормено тегло.

Планинските преходи, здравословната храна и разнообразните дейности на открито са все по-предпочитани и сред посетители без проблеми с теглото, които просто търсят най-добрия начин за активна почивка и презареждане по природосъобразен начин.

Периоди, условия и цени за престой през 2023 г.

Програмата на LuckyFit включва 5, 7, 11 или 14-дневен престой в петзвездния апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс в полите на Пирин.

През 2023 г. програмата се провежда през юни, юли и август - стартирайки от 9-и юни и завършвайки на 1-ви септември.

Цените за участие започват от €750 за единично настаняване, като включват настаняване, 4-степенно хранене, кардиологичен преглед, анализ с апарат Танита, разнообразни физически активности и ползване на целия СПА център в апартхотел Лъки Банско.

Пълна информация за цени и дати за провеждане можете да откриете на сайта на LuckyFit. Екипът на програмата може да отговори на всички Ваши допълнителни въпроси или да Ви консултира относно най-правилния подход за отслабване и детокс спрямо здравословното Ви състояние.