“Живея в малък град, личната ми лекарка е млада, но много си разбира от работата. Всяка година ми прави PSA, както и пълна кръвна картина. През октомври ме извика да ми каже резултатите и се оказа, че туморният ми маркер е 14.
Това говори за рак на простатата.

Стреснах се. Съпругата ми, тя много чете, веднага се обади и запази час в “Хил клиник”. Консултира ме д-р Боцевски, който още при първия преглед ми вдъхна доверие и вече знаех, че той ще ме излекува. Впечатлен бях, че има точен ред каква подготовка за операцията трябва - веднага направиха ЯМР, биопсия, костна сцинтиграфия, предоперативни изследвания.

Всичко беше спокойно, но много експедитивно. Операцията извърши лично проф. Щолценбург - уролог от световна величина. Имам късмет, че вече и в България човек може да разчита на такива експерти! Дъщеря ми е в Германия, тя веднага ме подкрепи да се оперирам при немски уролог.

Цялото семейство ме подкрепи. На третия ден ме изписаха и си бях у дома. Сега като ме питат приятели как е минала операцията се шегувам “Аз опериран ли съм? Не усетих нищо.

Какви са възможностите на лекарите в “Хил клиник” и Коментар на проф. Щолценбург , четете в най-полезния сайт Zdrave.to