За съжаление, съвременният начин на живот далеч не е здравословен. Той идва редица неблагоприятни условия, които предразполагат към покачване на теглото. Заседналият начин на живот, нездравословната храна, липсата на достатъчно физическа активност в ежедневието и стресът са само част от тях.

Тези фактори бутат хората по цял свят към неконтролируемо напълняване, което води след себе си висок риск от поява на редица заболявания. Някои от тях са хронични и нелечими – диабет, високо кръвно налягане, остеопороза, разширени вени.

Как Да Влезем в Добра Форма?

Повечето хора са скептични към спазването на хранителни режими и тежки диети, особено, когато не са регулирани от специалист. Ако сте на „ябълкова“ диета и хапвате само ябълки, кафе и вода в продължение на дни, то истината е, че в голяма степен тези драстични стъпки имат краткотраен ефект.

А след това ще видите как тялото Ви се връща обратно на старите килограми, защото отново се водите по предишните хранителни навици. Не е лесно и да усвоим нови и здравословен начин на живот. Забързаното ежедневие е фактор, който ограничава свободното време и прави редовното практикуване на спорт и готвенето вкъщи много тежка задача.

Трите трика за сваляне на килограми, четете в най-полезния сайт Zdrave.to