В този кризисен момент, обхванал целия свят, е най-важно да останем здрави. И все пак, след като вече имаме много повече време на разположение, от скука сме склонни и да похапваме повече.

Ето как да заличим този вреден навик и как да запазим стройната фигура или да свалим килограмите, които вече носим със себе си известно време, и то без да гладуваме.


Ели ще ни разкрие своя трик за стройна фигура. Тя е едно младо момиче, което още през първите две седмици от извънредното положение свали 26,4 кг. въпреки големия ѝ апетит и нежеланието ѝ да прави упражнения.

Знаех, че не мога да продължавам така до безкрай – да ям всичко, до което се докопам, и да избягвам физическите активности. Ставах все по-пълна и по-пълна и в един момент кантарът показа 92 кг. Не слушах предупрежденията на най-близките ми, защото си вярвах, че мога да отслабна, когато поискам. За съжаление грешах.

Осъзнах какво е положението, едва когато започнах да се срамувам от себе си.

Мисля, че никой от нас не иска да приеме, че е напълнял. Дори и с килограм. Предполагам, че от суета.

Гълтането на корема и отказът да приемем реалността е най-лошото, което може сами да направим за себе си. Аз започнах да се срамувам от себе си и да нося дрехи, за които по-рано не можех и да си представя, че ще нося.

Ужасното в случая беше, че всички знаеха, че в тези туники и широки рокли се опитвам да прикрия корема и закръглените форми. Освен това тези огромни количества плат ме правеха и по-голяма, отколкото бях.

В началото, както и всички останали, започнах с диета. Станах нервна, защото постоянно бях гладна. Пробвах да бъда по-активна физически. В крайна сметка бях само още по-гладна и уморена. На няколко пъти дори ми се случи да ми причернее, докато правя упражнения.Тъй като резултати нямаше, ми остана само да се надявам на някое чудо. С времето станах и хронично потисната, а с това порасна и апетита ми. Социалният и любовният ми живот почти замряха с качването на килограмите. Храната се превърна в единствения ми приятел и утеха.

Решението на моя проблем беше пред очите ми.

Точно когато всичко вече беше започнало да се скапва, когато мислех, че няма изход от тази ситуация, пред очите си имах решението за моя проблем, което не бях забелязала през цялото това време.

За какво става дума – една колежка от работа, с която се виждаме всеки ден, беше отслабнала с 15 кг за един месец.

Виждайки колко добре изглежда, най-накрая събрах сили да я питам как го е постигнала. Питах я какво точно е яла, колко пъти е правила упражнения дневно и подобно. Когато ми каза, че отслабнала, като единствено си е слагала пластири за отслабване, си мислех, че се шегува с мен.

Вярвах, че просто има много работа и домашни задължения, защото има две малки деца, готви, пере, занимава се с градината...

Но тя се кълнеше, че единствено пластирите са ѝ помогнали с килограмите. Преди да започнем да работим от вкъщи заради разпространението на вируса, я поразпитах за тези пластири и взех решение.

Реших да си ги купя, защото и на мен като за начало щеше да ми се отрази добре да съм поне едно 10-15 кг по-слаба, особено сега, когато нямам по-важна работа, освен да си стоя вкъщи. Запитах се защо да не се възползвам от това време по качествен начин...

Измислих пъклен план за изолация!

Реших да направя единственото разумно нещо, което се препоръчва в момента – да си остана вкъщи в изолация и да използвам времето да се занимавам със себе си. От уебстраницата на производителя веднага си поръчах 3 опаковки за по-сигурно, защото ни казаха да си стоим само вкъщи.

Не знам колко ще продъжим така, така че реших да се запася, ако отново се отпусна и наддам някой друг килограм. А и си мислех, че в моя случай няма да е достатъчно да ползвам пластирите само един месец. Все пак се бях позанемарила много за млад човек.

Иначе пластирите се казват GoSlimmer Patch, цената им е приемлива дори и за нашия стандарт и единственото упътване към което трябваше да се придържам беше да поставям по само 1 пластир дневно на чиста неокосмена част от кожата.

Добре, лесно се помни. Започнах да ги ползвам още на същия ден, като ги получих. На всеки 24 часа сменях пластира с нов и се чудех защо не ми се яде при положение че по цял ден съм си вкъщи.

Мислех си, че е на психическа основа, че просто си повтарям, че трябва да отслабна и затова не ми се яде. Но сега знам, че е било единствено заради пластирите.Първото теглене на кантара беше съпътствано от радостни сълзи. Бях свалила 7 кг. мазнини! Това ме нахъса допълнително и в интернет намерих няколко съвета за тренировки в домашни условия, защото сега е невъзможно да ходя на фитнес.

Въпреки че на продажната страница не пише, че трябва да се правят упражнения, аз исках да отслабна повече от средното и затова започнах да тренирам. Следващото теглене на кантара беше по-успешно от предишното – 16,8 кг. по-малко!

Колкото по-голяма беше мотивацията ми, толкова повече отслабвах.

Досега съм свалила общи 26,4 кг. Семейството ми е въодушевено от мен, а приятелите ми не успяха да ме познаят, когато им изпратих своя снимка. Не се засегнах, защото лично бях изумена как е възможно да се трансформирам така за само 10 дни.

Буквално станах друг човек, но в позитивния смисъл. Чакам с нетърпение да отида на шопинг за нови дрехи, когато извънредното положение се отмени. И едва чакам да видя лицата на продавачките, които ми се подсмихваха мазно всеки път, когато си купувах дрехи от отдела за хора с наднормено тегло.

Но сега дойде краят на това време и то благодарение на GoSlimmer пластири! Животът ми отново има смисъл!

Ако имате проблем като този на Ели (наднормено тегло, голям апетит, искате да отслабнете, а диетите не помагат), имаме добри новини за вас.

Само за нашите читатели издействахме специално намаление от 50% – при условие, че поръчате ВЕДНАГА и, разбира се, си останете вкъщи, защото така ще сте в по-голяма безопасност.

Вместо за 119.94 лв., което е нормалната цена на продукта, днес ще получите невероятните пластири за отслабване в домашни условия за САМО  59.97 лв.! Побързайте, количествата са ограничени. КЛИКНЕТЕ ТУК >>