Български продукт, получен на база билкови екстракти, се оказва изключително ефективен срещу вируси, атакуващи белия дроб. Изследванията и опитите му доказват, че растителни  екстракти  от видове растения от  род ARUM успешно се справят с проблемите, причинени от вирусни инфекции. Крайният резултат е създаване на хранителна добавка АРУМ-ПАН
 

Как действа АРУМ-ПАН

Изследванията на коронавирусите след 1995 г. в световен мащаб показват , че те са чуствителни на атака от манозосвързващи лектини (MBL). Tози тип вещества нормално функционира в човешкия организъм като част от вродения имунитет. Но понякога, макар и рядко, са в недостатъчни количества. Лектини от този тип има и в някои растения, от които може да си ги доставим. Това  е доказано  в края на 20 и началото на 21 в изследванията на белгийски и холандски учени . Лектини се съдържат също и в растения, които растат в България. Фармакологичните изследвания показват, че манозосвързващи лектини се съдържат в 8 – 9 пъти по-високи концентрации в български лечебни растения от семейство Aroides. Точно поради това те имат сериозен потенциал да се използват успешно срещу вирусни заболявания. Лектините на тези растения имат способност да аглутинират вируси, включително коронавируси. Този процес на аглутинация на вируси води до намаляване на техната концентрация в клетките. По този начин инфекцията протича по-леко, а организмът по-безпроблемно преминава периода на инфекцията до момента на образуване на антитела, когато заболяването вече е отшумяло.Съвременните научни данни доказват ефекта на растителните лектини директно в човешкия организъм (ин виво). При вирусна атака върху белодробната тъкан количеството на металопротеиназите в нея се повишава до нива, които нарушават нейната цялост и настъпват сериозни увреждания на белия дроб. На този процес се противопоставя подтискането на металопротеиназите от специфични извлеци от растението  Арум. По този механизъм действа и може да се използва хранителната добавка АРУМ-ПАН.
 
Кога и как да се приема Арум-Пан

В обратна връзка с потребители на продукта, който няма статут на лекарство, показва, че ефектът е бил най-добър, когато АРУМ-ПАН се приеме още в началото на следните симптоми: кашлица, гърлобол, дразнене в очите, мускулни болки, повишена телесна температура. АРУМ-ПАН е прилаган от 5 до 7 дни по 30 капки, три пъти дневно. Четирима от участвалите в обратната връзка са използвали продукта три пъти по 1 мл (с капкомер) и симптоматиката е отшумявала за 4 – 5 дни.

Вероятно коронавирусната инфекция създава най-много проблеми на хора с ниски нива на MBL-лектини, които са част от арсенала на вродения хуморален имунитет. По литературни данни 1 – 2% от населението има сравнително по-ниски нива на тези лектини.

АРУМ-ПАН може да се поръча онлайн тук >>>