Ако пушите или вече сте се отказали от тази зависимост, трябва да опитате една напитка. Вашите дробове ще ви благодаря за това. Тютюнопушенето е доста силен навик, но никога не е твърде късно да се откажете от него. 

Как да разпознаем сигналите на организма, че прекаляваме със захарта?

Цената на пристрастяването

Пушенето е вредно за здравето. Всеки човек е чувал тази фраза повече от веднъж в живота си. И това твърдение е вярно. Не е тайна, че този лош навик струва живота на хиляди хора по света всяка година. Това обаче не пречи на много хора да продължат да пушат. Тютюнопушенето причинява много здравословни проблеми, а тревожните данни потвърждават това: 1,2 милиона души умират в Европа само годишно поради причини, пряко свързани с тютюнопушенето! И ако погледнем цифрите по света, ще видим, че те надхвърлят 5 милиона души.

Въпреки че кампаниите срещу тютюнопушенето се провеждат редовно и все повече хора се отказват от тази зависимост, този процес е много бавен. Детоксикацията на човешкото тяло не се постига след няколко дни. Увреждането на белите дробове обикновено е тежко и необратимо. Това твърдение, обаче остава в миналото. Днес е известна тайна, че ще може да се помогне както на пушачите, така и на тези, които се отказват. Уникална напитка насърчава детоксикацията на белите дробове. 


Как да направите здравословна напитка за пушачите четете в най-полезния здравен сайт Zdrave.to.