Защитникът Конър Рандал дебютира за Арда при загубата с 0:2 от Лудогорец в efbet Лига. Както е известно, 23-годишният англичанин е бивш футболист на Ливърпул.

„Определено беше труден мач срещу тежък съперник. Можем да извлечем обаче доста позитиви от този двубой, който се оказа лош като резултат за нас”, каза Рандал пред Диема Спорт.

„Добре е, наслаждавам се. В началото на седмицата проведох няколко тренировки с новия ми тим. Хареса ми първата седмица, така че ще се адаптирам постепенно. Надявам се в следващия мач да се представя по-добре. Очевидно не съм напълно готов. Днес беше първият ми мач, първите минути за сезона. Беше добре да вляза, но трябва да надграждам, за да започвам титуляр. Трябва да работя повече във фитнеса, за да вляза във форма”, коментира англичанинът.

„Това е ново предизвикателство за мен. Не съм разговарял много. Когато се появи възможността да се присъединя към Арда, я сграбчих. Арда ме върна във футбола”, каза Рандал.

„В Ливърпул играх още от дете. Оценявам всеки мой миг там. Престоят ми в Ливърпул помогна да израсна във всяко едно отношение, но сега съм доволен да бъда в България. Старая се да бъда във форма и да помогна, когато дойдат важните мачове”, каза още англичанинът.

"Винаги следиш отбора, в който си бил. Добра победа на Ливърпул над Челси. Успях да видя само началния удар в мача, защото ми предстоеше двубой. Как съм с българския език? Знам много малко неща, предимно от тренировките. Надявам се след известно време да напредна”, добави Рандал.

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020