Собственикът на “Левски” Тодор Батков изгледа победата над Берое с 3:2 в Стара Загора. След двубоя босът на “сините” изригна, нападайки временния лидер в първенството Литекс в уреждане на мачове.

“Във всеки нормален шампионат с темпото, с което “Левски” се движи, трябваше да е лидер. Ние обаче имаме друг лидер - набеден, служебен. Не искам да припомням колко скандални отсъждани имаше в техни мачове, колко двубои те спечелиха или купиха. Да са живи и здрави, може би пак ще станат шампиони и пак ще се осерат в Европа. Ние пак ще сме в УЕФА и ще трупаме точки”, заяви Батков след края на двубоя.

“Рано е за оценки за Ясен Петров. Тази седмица ще говорим, имаме договор с него и ще преценяваме. Аз харесвам Илиан Илиев, но с тази любов на феновете и това доверие, което му гласуват, няма да е честно към обществеността в Стара Загора да го вземем”, допълни адвокатът.

На въпрос дали би седнал заедно с Гриша Ганчев на едно място на стадиона, Батков отговори: “Аз и Гриша няма как да седнем на едно място, защото той се крие там в някаква барака, по телевизията го гледам. Разни хора, разни идеали, иначе няма проблеми да седна заедно с всеки президент.”

“Имаме два мача, които не бива да подценяваме, идва и шампиона и трябва да ги надиграем. До края нямаме право на грешка. Не мога да кажа, че играта ми хареса, глупави индивидуални грешки, допуснахме и много положения. Не искам да коментирам съдията, но на Иса положението накрая бе по-дузпа, от тази, която реферът даде срещу нас. Прекрасно време, футболна атмосфера, българският футбол е жив и това се вижда”, завърши Батков./БЛИЦ