Лидерът на ГЕРБ Борисов отрече "приятелски“ огън по "Артексгейт“. Друг е въпросът някой „застави“ ли и как или защо висши функционери на ГЕРБ да си купуват  масово апартаменти точно от "Артекс“? Надяваме се в публичното пространство силно да прозвучат отговорите на ДНСК и останалите разследващи. А по въпроса за председателя на ВКС Лозан Панов - притежаващ , по семейно му,  също, апартамент от "Артекс“ - Бойко Борисов прати журналистите да разследваме случая.

Разследвайки, днес, питам: ВСС ще се пробудите ли от "зимния си сън“ около недопустимото поведение на председателя на най-висшия български съд Лозан Панов, ВКС и ще успеете ли, най-накрая, да докажете, че не сте "лукова глава“ под „черните криле“ на  политическото "Лозан Панов & КО“?

До сега ВСС преглъщате периодично:

Политическите речи на Панов

Панов, когато говори негативно пред ЕК за мониторинга над правосъдието

Панов не спазва закона и не си декларира имуществото

Панов не отговаря на въпросите ви

Панов и проверките му по делата „Иванчева“

Панов и лобистките Тълкувателни решения на ВКС

Панов, "огладнял“ по обяд и не можете да узакони униформите на военните магистрати

И т.н. И т.н.

И на фона на тази безпомощност на ВСС по отношение на Лозан Панов, естествено, се разколебава и, без това, крехкото доверие в законността в България. И потъват между редовете новините за скандалните изявления за Закона за вероизповеданията на турския външен министър  на Турция  Мевлют Чавушоглу. Убягва от общественото внимание и оглушително мълчание и не свикване на КСНС от президента Румен Радев по отсъствието на извинение и обяснение от  Турция. Потъва в безвремие и скандала, че президентът на ПЕС Сергей Станишев може да е аут от ЕП, по усмотрение на ЕООД-то в БСП „Корнелия Нинова и съдружници“. На заден план е и листата на ГЕРБ за ЕП.

Г-да Борисов, Цацаров, Магдлинчев , политическото „Лозан Панов & КО“ ще засенчи ли ГЕРБ с "черните си криле“ по "Артексгейт“?

Аз съм Беновска. И питам.