Попълнете търсена ключова дума или фраза

Беновска: Г-н Радев, г-жо Нинова, защо не защитихте България от „Сорос“-злепоставянето след убийството на Виктория?

https://blitz.bg/analizi-i-komentari/benovska-g-n-radev-g-zho-ninova-zashcho-ne-zashchitikhte-blgariya-ot-soros-zlepostavyaneto-sled-ubiystvoto-na-viktoriya_news632943.html Blitz.bg София, България 14 Окт. 2018, 11:57 2224 прочита 0 коментара
По зверски начин бе убита Виктория - красива млада жена, занимаваща се с телевизия. Светкавично /защо ли?/ платени от Сорос ниЗки, но настървени към висините на българската икономика и политика, за  да лапат от там,  български субекти се втурнаха да злепоставят България. По кривите, тайнствени, световни „Сорос“-пътеки тези субекти, попаднали под ударите на закона от Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество (КПКОНПИ) надъхаха и мастити еврочиновници и световни медии да запеят във фалшив хор и да замерят с кал България. 

В калния пейнтбол срещу Борисов, с насълзени очи и фалшив дискант се включи, със соло изпълнение и прословутата Корнелия Нинова. Управителката на „БСП ЕООД“ бузлуджанската гюбекчийка, СДС-приватизаторката  и непочтената към благодетеля си Георги Гергов, който я направи председател на БСП,  Корнелия Нинова с насълзени очи се опита да яхне като черна кобила фалшивата новина, че „в България се убиват разследващи журналисти, за да бъде погазена свободата на словото“. 

Другият прословут „единител“ и пърхащ с криле за независими медии, БСП-президент Румен Радев пък еснафски , или пък злорадо си замълча и гък на каза в защита на България. Може би, Радев е твърде ангажиран да мечтае за тоалета на жена си в Бъкингамския дворец и как ще козирува на шармантната шапка на кралица Елизабет II при визитата си във Великобритания?

Беновска: Г-н Радев, г-жо Нинова, защо не защитихте България от „Сорос“-злепоставянето след убийството на Виктория? 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам