Сръчен мозъчен център блъска България по надолнището на политическа нестабилност, хаос и загуба на авторитет. „Ноев ковчег“ ли ще се наложи да сковем, за да запазим България на картата на света? И кого ще спасим в този „Ноев ковчег“- Борисов или Радев, Нинова или Станишев, българи или цигани, Доган или Валери Симеонов, съпругата на Лозан Панов или бившата на Станишев, Елена Йончева?

Предводител или пионка на тази антибългарска операция е президентът Румен Радев? Намърдването на президентския „сив кардинал“ Иво Христов в евролистата на БСП какво означава? Отсъствието на най-високопоставения българин в Европа, 3 –ти мандат президент на ПЕС, Сергей Станишев, какъв знак дава на Европа и света?

Кой се упражнява да стане „диригент“ на бъдещето на България от 25 май 2019? Отговорът е лесен. Неудовлетворените. Неудовлетворените , че вече я няма ДС- мракобесната служба за смазване на индивидите преди 10 ноември. Неудовлетворените, че не са във властта, а са подсъдими. Неудовлетворените ,че не печелят парички както при Костов или БСП .

Политици Борисов, Доган, Станишев, Каракачанов – Радев и Нинова ще овладеят ли България?

Аз съм Беновска. И питам.