"Това, което ние констатирахме е, че знаехме , че ще извършат манипулации на изборите." Това заяви на пресконференция лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

"Имаме достатъчно сигнали за проблеми с преференциите. Сега се оказва, че при проверката на произволни секции се оказва, че цели 9 в чужбина не са си предали протоколите.", каза още той.

"Според мен за всички стана ясна манипулацията с машините, корпоративният вот и купеният вот.", бесен е Борисов.

"Изведнъж звезди от другите партии, които ги правиха манипулациите не им се казват имената", ядосва се бившият премиер.

"Цялата страна видя, че Кацаров е лъжец, но Радев стои зад него, коментира още бившият премиер. 

Ако бях аз, щях да се извиня на медиците - това е моделът "Борисов". Балтов, Кантарджиев, Мутафчийски са хората, които изнесоха пандемията на ръцете си. 

"Защо ходих и се молих в Европа, за да се изхвърлят сега 20 000 ваксини", попита Бойко Борисов и допълни, че иска да се възстанови имунизационния процес:"Сега сме на 15% ваксинация". 

"Нека всички се ваксинираме, дори и аз, като личен пример - въпреки че бушувам от антитела", призова Борисов пред актива на ГЕРБ в София.

За да ми отмъстят спряха зелените коридори, опитайте се да възстановите ваксинация, апелира лидерът на ГЕРБ депутатите от 46-тото НС.

Какво направиха от служебното правителство? Как хората усетиха разликата? Сложиха хора на "Да, България" в ББР, унищожиха ваксинационния план, а сега и дози ваксини, каза Борисов. 

Сега от "Има такъв народ" искали да слагат магистралите на концесия, а това беше предложение на НДСВ навремето. Хората ще трябва да си плащат за всяко пътуване, каза още той. 
Ние сме ясна опозиция - не се поддавайте на провокации, апелира Бойко Борисов ГЕРБ.

"Тая подкрепа от ДПС , дето я получиха ИТН ще им излезе през носа. "Назаем брашно тъпкано се връща", има една поговорка.", каза още той.

"Ние, няма да правим правителство, ще върнем мандата. Това, което се прави в момента не е правилно. Да ги видим какво ще направят", категоричен е лидерът на ГЕРБ.


Очаквайте подробности!