„На мен ми мирише на руски почерк. Там така се гърми всичко“. Това заяви в ефира на Нова телевизия журналистът Бойко Станкушев.

„Това е един човек, който от инструмент, развива голям бизнес. Явно е станал прекомерно голям, толкова голям, че е решил, че може да бъде автономен. Това сигурно е първата му грешка – да си повярва, че може да е сам. Затова и не е тук 15 години", каза Станкушев.

"Втората му грешка е, че явно е настъпил интереси някъде навън", смята той.

"Третата му грешка е, че  свързан много дълго време с други имена от ъндърграунда. Най-вероятно някаква синергия от български и чужд ъндърграунд е решила, че достатъчно много пречи и го унищожават“, каза Станкушев.

"Къро завлича много тайни. Ние знаем голяма част от неговата дейност и голяма част от тайните, но няма ли човек, няма и проблем. Предполагам обаче, че това е едва началото на една нова поредица от рязане на опашки“, каза той.

„Имаме убити милиардери. Имаме убит прокурор. Списъкът е много по-голям отколкото вие или зрителите си представят. Това е една от причините да се иска истинска съдебна реформа“, каза журналистът.

„Кюфтетата стават все по-малко и те започват да се бутат“, каза той.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук