Колко добре си живеех няколко години в които не пишех тук! Сега пуснах два поста и глупостите се завърнаха със страшна сила!

Това написа в профила си в социалната мрежа телевизионният продуцент Магърдич Халваджиян. По думите му в България ще останат само орките и разбира защо умните българи са избягали от този "Мордор". 

Ето какво точно пише той:

"Колко добре си живеех няколко години в които не пишех тук! Сега пуснах два поста и глупостите се завърнаха със страшна сила!

И преди беше зле, но сега е трагедия! Както казах явно умните са наистина умни и са се изнесли от този Мордор! Отивам да си играя с внуците! Оставям ВСИЧКОЗНАЕЩИТЕ на мира! След няколко години ако съм жив и здрав ще изкажа пак някое мнение. А може би не, защото като гледам как регресират нещата , след някоя друга година тук ще са останали само орките!"

БЛИЦ припомня, че в събота Халваджиян реши да коментира експулсирането на руските дипломати и пусна още редица публикации на най-различни теми, включително и за познанството си с Хилда Казасян, добавяйки много мили думи за певицата.