Много от юристите в парламента трябва да се изчервяват само от неговото присъствие не само защото знае повече от тях, а най-вече защото никога не би го използвал, за да ги унижи или навреди. Ако Крум Зарков искал да си осигури блестящ бит, то е можел да го има там, където наистина е престижно, а не тук, където успехът се мери в барбекюта и "жакузита". Това пише в профила си във Фейсбук Бояна Бозаджиева, медиен съветник на лидера на БСП Корнелия Нинова.

Повод зе гнева й е проверката, която прави КПКОНПИ по нареждане на прокуратурата за произхода на средствата, с които си е купил апартамент на пазарни цени. "От спестявания - мои, на съпругата ми и на родителите ни, и от ипотека, която ще изплащам до 2036 година", отговори Зарков.

Ето целият пост на Бояна Бозаджиева във Фейсбук

"Нямам отговор защо Крум Зарков е решил да се върне, при всички възможности, които е имал в чужбина. Той няма да ги разкаже, а ако го попитате, ще махне с ръка и от скромност ще ги представи като нещо абсолютно нормално и постижимо за всеки.

Истината обаче е, че той е имал такива шансове, които се отварят само пред истински можещите, пред най-добрите. Много от юристите в парламента трябва да се изчервяват само от неговото присъствие не само защото знае повече от тях, а най-вече защото никога не би го използвал, за да ги унижи или навреди.

Ако е искал да си осигури блестящ бит, то е можел да го има там, където наистина е престижно, а не тук, където успехът се мери в барбекюта и ‘жакузита.

В ден като този ме е яд на него - защо не е последвал шанса си, ей така, заради тези, които не сме го имали.

Пиша всичко това не с професионална обремененост, а с огорчение на млад човек, който живее тук с нормални хора, на които им се случват гадости само защото са в политиката.

В ден като този ми идва да си стегна багажа в жълта найлонова торбичка с надпис “Била” и да се отправя към Терминал 1.

П.С. До края на месеца очаквам в БСП да бъдат разкрити канибали и вуду магьосници. С нетърпение чакам и поредната политическа прогноза на Алена".