Поправката в Закона за банковата несъстоятелност на депутата от ДПС Делян Пеевски и колегите му Йордан Цонев и Хамид Хамид докара шок и ужас във Фабриката за фалшиви новини, коментира днес "Монитор".

Причината е, че с промените в закона, които предстои да бъдат окончателно приети в Народното събрание, ще се прекрати вторичният грабеж на активи, купени с пари на вложителите в КТБ. Държавата ще си прибере откраднатото и финансовите възможности на Българския Мадоф Цветан Василев сериозно ще се ограничат.

Потоците крадени пари от КТБ, които идват от Белград, ще секнат и медиите от Фабриката за фалшиви новини ще останат без финансиране. Поради тази причина през последните дни цялата палитра от разпространители на манипулации, издържана от Василев и побратимите му скандални бизнесмени Иво Прокопиев, Огнян Донев и Сашо Дончев, израснали под крилото на Костов, буквално излезе извън релси и започна да ръси всевъзможни манипулации.

Активирани бяха още ченгета в лицето на агента от ДС Ана Хранова, която сега се представя под името Вера Ахундова и с легендата на вложител в КТБ. Ахундова и придворният журналист на Василев Петър Илиев, чийто вестник „Банкер“ дълги години награждаваше мустакатия измамник с приза „Банкер на годината“, се появиха в тв ефир да обясняват колко лош е законопроектът срещу вторичния грабеж на КТБ. 

Какви фундаментални глупости ръсят глашатаите на Цветан Василев четете в "Монитор"