Навръх националния празник ПП/ДБ си откриват предизборната кампания с точно едно единствено знаме в публиката: това на борците за смяна на пола сред децата. Същите, с които спорих цяла седмица по ефирите. 

Това пише анализаторът Кристиян Шкварек във Фейсбук.

Още миналата година, по време на кабинета Петков получихме сигнали от служители в министерство на правосъдието, че отгоре са им дали задача да подготвят текстове за приемане еднополовите бракове в случай, че Европарламентът гласува промените, нужни за това европейското право да вземе превес над националните конституции.

С други думи, кабинетът Петков активно подготвяше почвата за прокарване на еднополовите бракове в страната като пореден опит да спечели пълното доверие и подкрепа на едни стратегически партньори. 

 

 

Сега, когато тази подкрепа им е по-важна от всякога, за да ги добута до първото място, новата либерална коалиция на България вече дори не крие отношението си по този въпрос. А публиката им за първи път се еманципира от консервативните настроения в страната и открито развява знамето на движението/философията/религията, която либералите изповядват. 

Хубаво е да пратите това на всеки заблуден свой познат, който не е изгубил ума си по неолибералната идеология на половете, но по някаква странна причина смята да гласува за единствените й политически представители - ПП/ДБ.

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук