Онези американски патриоти, които искат възвръщането на реда и на справедливите американски идеали за свобода и равно правосъдие, са ”в шок и не вярват на очите си, като гледат на играта и издевателството над конституцията, които се разиграват всяка нощ по телевизиите”, пише журналистът от The Washington Times Тод Ууд в публикацията си „Russia investigation isn’t really about Trump, but giving cover to Obama and Hillary”.

„Ние наистина не разбираме защо позволяват продължаването на този „лов на вещици”. Ние не разбираме защо някой от министерството на правосъдието не стане и не прекрати това, което очевидно представлява заговор на елита против законно избрания президент на САЩ” – продължава авторът.
 
Според Ууд, проблемът не е в Тръмп, а в Барак Обама и Хилъри Клинтън. „Род Росенщайн |зам.-главен прокурор|, Робърт Мюлер |главен прокурор| и останалите членове на тази весела банда прекрасно знаят, че не трябва да преследват Тръмп по криминален ред, това е само тактика за постигане на истинските цели. Цялата тази драма беше разиграна не Тръмп да бъде привлечен пред съда, а за да попречат цялата страна да разбере колко развратен, предателски и лицемерен в действителност беше режимът на Барак Хусейн Обама” – счита авторът на публикацията.
 
Те не могат да прекратят това разследване, защото в противен случай „Хилъри, Обама, Кери, Джарет, всички те ще се отправят към затвора”. Мюлер не е специален прокурор, а „вратар”, който пречи истината да стане известна. Когато здравето на Борис Елцин започна да се влошава и стана очевидно, че дойде време за нов лидер, „старият-добър Борис” избрал Путин. Според автора, Елцин избрал Путин, защото бил уверен, че той няма да преследва семейството му за „кражбата на милиарди”. Хилъри Клинтън трябваше да „изиграе ролята на Путин” с цел да не допусне някой да узнае доколко дълбока беше „крадливата заешка дупка на Хусейн”. По тази причина Хилъри се извини пред Барак след поражението си на изборите.
 
Когато стана очевидно, че Тръмп ще победи, те измислиха друг план: решиха да погубят Тръмп чрез режисирана кампания с цел „да се намери или да се създаде някаква връзка с Русия”. „Барак и неговата весела банда предатели съзнателно да отслабят Америка... Те преведоха стотици милиарди долари на своите босове, те почти разрушиха нашата армия, те ни предадоха на враговете, те предадоха нашите съюзници, те ни разделиха по расов признак.

Накратко, те направиха всичко, за да разрушат тази велика страна и в същото време да се обогатят” – твърди авторът на публикацията. Мюлер няма да се спре, тъй като в противен случай цялата „картонена къщичка” ще се разсипе. Обама заедно с Клинтън ще се отправят за затвора и ще стане известен целият мащаб на техните престъпления против народа. „Те обаче могат да излязат от водата сухи” – обобщава авторът на The Washington Times.
 
Превод и редакция: БЛИЦ