ВОЙНАТА НА ЕКСТРАСЕНСИТЕ
След като бяха зомбирани отвън, в българските екстрасенси стартира програмата за самоизтребление

Началото на войната на феномените у нас започва с нашествието в България на руския психовампир Золотов. За амбициите на поръчителите може само да се гадае. Версиите са много, но около тях витае тайнственост. Днес никой не знае какви са били истинските им цели. Според една от версиите една от целите му е да неутрализира култа към Ванга. Пророчицата вече е била спирачка за глобалните им интереси в региона. В България остават учениците, според някои зомбираните последователи на “нашественика”, чиято главна цел е да неутрализират влиянието на българските феномени за сметка на тотален психоконтрол отвън. Какво се случва след оттеглянето на Золотов?

Започва истинско братоубийствено изтребление със всички средства между родните феномени.
Една от първите жертви е задочна ученичка на великата пророчица. Лично Ванга праща рецепти от оня свят на лечителката Мария Божикова. Нашенската доктор Куин, която има и уникална ясновидска дарба е могла да загине от руските екстрасенси. След странна покана за Москва, при престоя й в руската столица 11 екстрасенси стрелят по нея с енергийни куршуми, заради отказа й да остане на работа в Института по нетрадицционна медицина. А какво би станало, ако бе останала?
Диди Атанасова е сред прочутите у нас и в чужбина лечителки. Въпреки желязното си здраве, неочаквано е поразена от 3 инфаркта за 8 минути от своя “конкурентка”. Самата тя може да цери с мощно биополе и гледа всички вътрешни органи като скенер, издухва само с поглед лошите енергии и е на път да се превърне в мощен стоп фактор за външни влияния върху големи групи хора.
Гълъбина Лозанова винаги ходи в тъмни очила, но не дава обяснение. “Няма човек, който да ме е погледнал и да не е останал със странното впечатление за моите очи, защото аз работя с тях. Не всеки може да издържи погледа ми и затова си слагам очила.
Шаманката на България, както наричат Гълъбина Лозанова, е завършила журналистически колеж, занимавала се е с бойни изкуства и е била единствената жена в екип за въоръжена охрана.
През 1991 г. на първата пресконференция по случай току-що учредения Съюз на екстрасенсите избухва странен скандал, предизвикан от почти неизвестни, надути, паранормалници, които твърдят, че са номер едно и , което е още по-странното, не дават на журналистите да задават въпроси.
Тогава Цветанка Рангелова, която е изключителен феномен и човек, бързо сваля тъмните очила на Гълъбина Лозанова и крясва: “Хвърли очилата, моето момиче, и ги бий с очи. Никой няма право да посяга на на тези, които са доказали, че могат да помагат на хората!” Тогава за пръв път разбрах, че с очите можеш да повлияеш с такава сила, спомня си шаманката Лозанова.

Смъртта на прочутия Исмаил ходжа загинал, при катастрофа.
При странни обстоятелства е първият курбан на индуцираните отвън вътрешни междуособици в гилдията.
Знае се, че тя е предизвикана от негови конкуренти, защото някога етичният Исмаил ходжа много пъти е прекрачвал границите на допустимото и много обикновени хора почват да се оплакваха от него. Знае се, че смъртта му е организирана от консорциум по ликвидирането, в който са влизали и негови ходжи и наши екстрасенси. Вендетата е организирана от ходжа от Разградско, от когото Исмаил ходжа е откраднал занаята по най-криминален начин, а това винаги се наказва. Така комплотът срещу Исмаил ходжа изпълнява екзекуцията по най-сигурния начин - автомобилна катастрофа с нулеви шансове за оцеляване.
По друг начин е ликвидиран Румен, синът на екстрасенската Здравка Цветарска - умира от менингит в резултат на енергиен удар. Няколко дни, преди да почине признава:”Ударих много колеги и обикновени хора, аз удрях, но най-после ме удариха себеподобните, по-силни от мен. Няколко дни преди да си отиде, Румен се е оплаквал от огън, който бързо пропълзял от краката като изгарящ огън нагоре по тялото и когато достигал областта на слънчевия сплит, Румен разбрал, че собствената му енергията вече е безвъзвратно обърната срещу самия него, вече било късно. Беше перфектен ясновидец. Умишлено или не, след смъртта му плъзна версията за вината на майка му - екстрасенската Здравка Цветарска, която използвала не съвсем почтено феноменалните ясновидски способности на сина си, карала клиентите й първо да минават през сина й, а после се правела на велика на негов гръб, така събудила ревност и завист и предизвикала колегите си да ликвидират конкурентния семеен дует.
Завистливи екстрасенси облъчиха и колежката си от Плевен Йорданка Студенткова, която получава инфаркт. В България не могат да й простят, че през 1992 г. феноменалната плевенчанка прави бум в САЩ, на симпозиума по източна медицина в Бостън. Щатските университети се надпреварват да я канят да чете лекции, канят я клиниките в Ню Йорк и Лос Анджелис. Студенткова отказва и се връща в България, за да основе центъра за алтернативно лечителство и изкуство ^Пагане^. Когато в Плевен идват представители на НАСА и си заминават изумени с куп примамливи предложения за работа в САЩ, родните екстрасенси не могат да и го простят. Създава се нещо като ескадрон на смъртта от екстрасенси заговорници. Един по един убийците се изреждат в центъра ^Пагане^ под прикритието на пациенти всеки от тях нанася своя бионергиен удар върху Студенткова.
Сценарият е нещо като по Агата Кристи в “Убийство в Ориент Експрес”. Накрая пъкленото дело дава резултат-Студенткова е тръшната от тотален инфаркт, едва оживява, вероятно не без чужда помощ. Още невъзстановила се, бяга панически в Сърбия, за да се спаси. Там е и до днес и дори е възстановила голяма част от предишните си способностите, плюс някои други.
Най-бързо е изпълнена екзекуцията над Иван Вълчев, вещер № 1 на България. Феноменът отива на преглед в Правителствена болница в цветущо здраве, а на следващия ден умира безпричинно. Лекарите вдигат рамене. Според близките му, Вълчев е ликвидиран от група български екстрасенси. При аутопсията патоанатомите така вдигат рамене, че има опасност да си ги изкълчат - всички вътрешни органи за здрави. Стопена е без остатък единствено хипофизната му жлеза, което не е отразено в протокола от аутопсиията по обясними причини - такъв случай в официалната медицина просто не е възможен.
Екстрасенската Поли умира от странни убождания по цялото тяло и краката. Следите не са като при обикновено убождане. Носи се слух, че в България има само един вещ човек, който може да предизвика подобни енергийни убожданиия. Ето какво разказва за смъртта на Поли Гергана Лозанова, ученичка на шаманката Гълъбина Лозанова: “Знам, че Поли не е водела полов живот, предупреждавали са я да вземе гинекологични мерки, но тя не е обръщала внимание. Колежките й казваха, че често й ставало лошо, защото не се е изчиствала както трябва. Явно това е помогнало на заговорниците. Намерена е мъртва със странни убождания по цялото тяло и лекарите не са могли да дадат никакви обяснения за произхода им. Обикновено, когато човек се убоде, остава следа, но при нея белезите били специфични, от нещо неизвестно. А целите й крака били изпободени. Такива убождания може да предизвика само много вещ човек. Между самите екстрасенси се носи слух, че има такъв човек в България, но никой не го знае, само усещат силата му. Такива следи се получават при бойните изкуства, нещо от този тип. Енергийни? Много голям майстор го е направил - това ми каза феноменът Цветанка Рангелова, на която краката й също са много зле и сега плаче. И тя има поражения - непоносими болки отдолу на стъпалата и в пръстите на краката. Нея я треснаха в “Канал 2001”. Там непрекъснато се удрят. Тя самата ми е казвала, че истината е, че това енергийно сбиване става редовно и после пищят за помощ, за да ги спасяваме. Те, между другото, си говорят любезно по телефона с кодирани в самите думи негативни енергии, за да си правят мръсно, а после ни звънят: “Помощ! Спасявайте ни!”
Е, ние какво да правим с Гълъбина, тя самата като влезе в Канал “2001” попада сякаш под кръстосан огън: “То са удар след удар, то са чудеса. Още като влизат, помежду си се удрят, още преди началото на самото предаване!”
Много екстрасенси се оплакват, че Вера Кочовска ги е удряла, но тя си го получи и сега е много зле, по-зле отколкото изглежда като се покаже от време на време. Явно е засегнала много хора и са й го върнали.
За инсулта на Вера Кочовска се говорят много неща. Една от версиите е, че в Япония се е опитала да открадне прийоми от хора, което не е разрешено, навлязла е в непозволена територия и си го получи. Говори се за доста измами там в буквалния смисъл на думата и заради това е имала жесток сблъсък с Джуна. Джуна имаше висок чин в бившето КГБ, много й пукаше за някаква си Вера. Джуна вдигнала ръце нагоре, към небето, и в тях изведнъж се появил букет от стъклени рози. Още там явно Вера вдигнала кръвното от уплаха. Но в Япония Вера е пострадала не само от Джуна. Най-интересното е, че самата Джуна е програмирана от разстояние от наш враг на Кочовска и е изпуснала енергиите си под влиянието на българския феномен. От този момент Кочовска вече беше свършена.

С кои секретни патенти феномени пазят кожата си?
Един от начините, по които заплашените екстрасенси си изграждат защита е доста зловещ и граничи с канибализма. Когато минат 20 дни от смъртта на мъртвец, специална група го изравя и се вижда дали е на път да вампиряса. Ако трупът е по очи, а ноктите му са пораснали, тялото се разрязва, вади се сърцето, изпича се до черно върху два нажежени камъка. Ако така се изпече сърцето на вампирясващ мъртвец, стрие се на прах и се направи отвара от него, от която се пие, застрашеният екстрасенс си изгражда защита срещу енергийната атака.

Как воюват врачките?
Основно оръжие в борбата между врачките е арабската магия - жертвата слабее непрекъснато, почти не се храни, погледът е мъртъв. Липсва всякакво желание за живот. Жертвата изпада в нервен срив, който може да я довърши за броени месеци. През главата започват да минават мисли за самоубийство. Арабската магия разчита на словесното заклинание и е безконтактна. Не е нужен пряк досег до субекта или негови предмети, дрехи и вещи. Обикновено се постига бърз резултат. Човек залинява и почва да слабее. След смъртта лекарите никога не могат да констатират конкретни заболявания и безпомощно вдигат рамене.

Инструмент №1 за смърт на феномен е зомбът-убиец
Зомбите са идеалните убийци. Можем да вярваме или не, но между живите мъртъвци - зомбите, които умират и възкръсват и прекрачват линията на смърта, са съвършените убийци.
Възкресяването не е патент само на шаманите и магьосниците от някои индиански племена от джунглите на Амазонка. Туземците изготвят упойващи напитки. Онзи, който ги поема,спира да диша и умира за околните. Така остава няколко дни, после оживява. Зомбираните нямат своя воля. Те са изцяло подчинени на чужда мисъл. Затова могат да бъдат използвани за всяка цел. Могат да бъдат пратени да убиват. И не могат да издадат повелителя си, защото им е заповядано да мълчат. Те са идеалните убийци. Тези техники се владеят вече и от наши магове и окултисти. Това са поръчкови убийци, които не ги лови закон и Бойко Борисов. Никой не знае колко пратеници на сатаната днес се разхождат между нормалните хора в България, и колко са жертвите им. Зомбът убиец е съвършен и неоткриваем.

Кой уби екстрасенсите Наплатанови?
Мистерията с разкопаването на Царичинската дупка остави след себе си два въпроса. Какво всъщност се търсеше? И защо след запечатването й започнаха да измират хора по странен начин?
Намират трупа на бащата под естакадата за жк Младост, а малко преди това, през 1994 г., дъщерята се хвърля без причина от ХІ етаж... И до днес над гибелта на бившия началник на военнонаучния отдел на Генщаба Наплатанов виси огромна въпросителна. Година преди мистериозната си смърт, военният екстрасенс записва на видеокасета уникална изповед за прозренията си за лептонното оръжие и мистерията Царичина. В записа взема участие и неговата дъщеря-екстрасенс, също изследователка на извънземния разум и главна съперница на екстрасенската старшина Логинова в нищенето.
През 1995 г. заместник-началникът на под. 24190 и началник на Научния отдел на Генералния щаб, полк. Делчо Наплатанов е намерен мъртъв под мост в София. Четири години преди това - на 8 февруари 1991 г. в 9.15 ч. се самоубива и дъщеря му Марина. Момичето се хвърля от десетия етаж на блок 204 вх. А, ап. 38 в жк. ^Красно село^.
След смърта на дъщеря си проф. Наплатанов открива в дневника й последната диктовка на зомбираната Марина:
^Аз, екстрасенсът Димитър Сираков, все пак ще надхитря полковник Наплатанов^. Този е последен лист на царичинските потайности. Когато Марина Наплатонова прави смъртоносния скок с нея си отива в отвъдното и тайната на целия екип екстрасенси, натоварени със специалните поръчки на висшия военен ешелон. Няколко месеца по-късно полковникът е намерен мъртъв под моста в жк “Дружба”.
Посветени с пагони твърдят, че той имал послания от космически гласове, които му съобщавали, че цялото му семейство е облъчено с лептонно оръжие и го чакала смърт,че бил предаден в следствието, твърди професорът. Той е убеден, че Марина е убита с помощта на биосензорна система за разрушаване и психологическо въздействие.
Професорът си спомня, че през нощта на самоубийството на дъщеря му в дома им дошъл вуйчото на Марина, майор Атанасов, и го предупредил, че в тази къща ще мрат и други хора.
Записките на зомбираната Марина са предоставени на следователката от VІ РПУ на МВР Бърнева. Когато разбира, че вдъхновителят на разкопките край Царичина, инж. Стамен Стаменов, не е призован като свидетел, Делчо Наплатанов пише писмо до тогавашния министър на отбраната Димитър Луджев и до прокурора на въоръжените сили Лилко Йоцов, в което пита кой е внедрил екстрасенсите убийци в Генералния щаб?
Кой и защо поддържа връзки с ^такива психофашисти като Кашпировски, Чемак, Казначеев, Ажажа, които си признават, че не духовете превръщат хората в роботи-дебили и ги унищожават, а психологическото оръжие, създадено в институтите на Ю. Петушков, Казначеев и на Виктор Седлецки в неговия център ^Форма^ в Киев.
Проф. Наплатанов прехвърля обвиненията си и върху българската асоциация ^Феномен^, която също се занимава с подобна зловеща дейност.
Записките на Марина, която приемала като приемник-зомб цялата й предавана информация, са прибрани от следствието и проф. Наплатанов никога повече не ги вижда.
Проф. Темков от психодиспансера в София го предупреждава ^да не се занимава повече със смъртта на дъщеря си, тъй като му гарантира, че до две-три години ще го уволни от БА^. Лекарят го убеждава да прояви благоразумие и в замяна му обещава застъпничеството си пред министър Мутафчиев.
Заместник-началникът на Генералния щаб заживява с мисълта, че разследването е набутано в девета глуха линия и моли то да се изземе от VІ РПУ и да се извърши ^без влиянието на специалните служби^. На два пъти се е обръщал по този въпрос към президента Желев и вицепрезидента тогава генерал Семерджиев, информирал е и бившия премиер Филип Димитров.
След неговите сигнали на пожар започва процедурата по ликвидирането на ^Военнонаучния отдел^ на Генщаба, ръководен от проф. Наплатанов. След операцията по ликвидирането и след смъртта на дъщеря му психиката на Делчо Наплатанов е разбита напълно.
В последен зов той отправя вече една единствена молба - ^да бъде върнат на подходяща работа във ВА ^Г. С. Раковски^ , защото не желае да работи сред убийците на дъщеря си^. По-интересното е, че професорът също се оплаква от осезателното въздействие на биосензорната система върху самия него.
Естествено, възникват съмнения, че механизмът за самоубийството на дъщерята и бащата е с еднакъв почерк. Проф. Наплатанов е оставил 31 страници писмо, което така и не вижда бял свят.